Prevarila ga je sa drugom iz reprezentacije da bi mu vratila milo za drago!

Kerolajn Lajnen koja je bila uzrok raspada prijateljstva između Kevina de Brujnea i Tiba Kurtoe, jer je spavala se golmanom Čelsija, priznala je da je to učinila, ali samo da bi se osvetila krilnom napadaču Volfzburga

  • 0

Belgijsku fudbalsku reprezentaciju potresa velika ljubavna afera, a čini se da će selektor Mark Vilmots tek imati problema sa svojim izabranicima.

Pisali smo o tome kako je jedan od njegovih najvažnijih igrača Kevin de Brujne u svojoj knjizi otkrio da ga je devojka prevarila sa tada najbooljim drugom i saigračem iz nacionalnog tima, Tibom Kurtoom, a sada se sapunica nastavlja, jer je Kerolajn Lajnen odlučila da ispriča svoju verziju priče.

Ona je priznala da je spavala sa golmanom Čelsija, ali da je to učinila tek nakon što je saznala da je i krilni napadač Volfzburga prevario nju i to sa njenom najboljom durgaricom, a onda je ona odlučila da mu se osveti zbog toga.

- U leto 2012. godine, Kevin mi je rekao da je imao aferu sa mojom najboljom drugaricom i ja sam mu rekla da bira između mene i nje. Bila sam spremna da mu dam drugu šansu, ali naša veza nije bila ista posle toga - počela je svoju priču Kerolajn koja je rekla da su je De Brujneovi roditelji naterali da ćuti o tome, inače će je tužiti zbog toga, a onda je ispričala šta se dogodilo sa Kurtoom.

- Onda sam otišla u Madrid, da mu vratim milo za drago, a on je mislio da je moje putovanje odlična ideja, ali onda se dogodilo nešto što nije smelo. Te večri, Tibo mi je dao nešto što nisam dobila za tri godine veze sa Kevinom. Sa Tibom sa m mogla da pričam o svemu, a spremio mi je i večeru, što Kevin nikada nije učinio. Kevin me je izdao i pomislila sam zašto i ja ne bih uradila isto - rekla je Lajnen belgijskim medijima.

Videćemo da li će i kakve potrese ovi novi detalji izazvati u taboru nacionalnog tima Belgije. Inače pomenimo da su De Brujne i Kurtoa bili prijatelji do detinjstva, da su zajedno počeli u Genku, a jedno vreme obojica bili članovi Čelsija zbog čega sve ovo podseća na čuvenu aferu Džona Terija sa verenicom saigrala Vejna Bridža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA