Kakve veze imaju KK Partizan i Pingvini sa Madagaskara? (FOTO)

Prvotimci kluba iz Humske Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković zajedno sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog ostvarenja na srpski jezik, potpisivaće plakate i fotografisaće se onima koji budu prisustvovali premijernom prikazivanju filma

  • 2

Košarkaši Partizana će zajedno sa štićenicima Doma za nezbrinutu decu "Drinka Pavlović" poželeti dobrodošlicu u naše bioskope crno-belim pingvinima sa Madagaskara.

Srpski šampion već više od deceniju ima izgrađeno prijateljstvo sa decom iz Doma "Drinka Pavlović", a ovo druženje je još jedno u nizu zajedničkih okupljanja.

U subotu, 22. novembra od 15.30 časova u bioskopu "Cineplexx Ušće Shopping Center", prvotimci kluba iz Humske Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov i Vanja Marinković zajedno sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog ostvarenja na srpski jezik, potpisivaće plakate i fotografisaće se onima koji budu prisustvovali premijernom prikazivanju filma.

Šest navijača crno-belih koji su na Facebook stranici kluba osvojili karte za najnoviji film o avanturama Majora, Kovalskog, Vojnika i Rika imaće priliku da saznaju istinu o tome gde je tajna misija počela, a pingvini će otkriti i da je borba protiv zla zapravo crno-bela.

U naizmeničnim akcionim i komičnim momentima, zadaci će ih odvesti na destinacije širom sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA