Šta je trener Reala rekao na pitanje da li Mesi može da igra u ovom timu!

Italijanski stručnjak Karlo Anćeloti zanimljivo odgovorio na hipotetičko pitanje da li bi u timu bilo mesta za Mesija

  • 1

Vedeta Barselone i četvorostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Mesi nagovestio je u nedavno da bi u budućnosti mogao da napusti Kamp Nou, gde je već 14 godina, ali je malo verovatno da bi prešao baš Real Madrid poput Luiša Figa nekada.

Ipak na hipotetičko pitanje da li bi se našlo mesta za Argentinca u timu "kraljevskog kluba" trener Karlo Anćeloti je rekao:

- Da li bi za Mesija bilo mesta u Real Madridu? Svi veliki timovi imaju mesta u ekipi za kvalitetne igrače - rekao je Ančeloti.

Iako se Real nalazi u malom broju klubova koji mogu da plate otkupnu klauzulu za Mesija (250 miliona evra), čini se da će najbolji igrač u istoriji Katalonaca, ako bude odlazio, ipak izabrati neku drugu sredinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirnes muric

    30. novembar 2014 | 12:54

    Mesi mora doci u Real Madrid,posle nebi niko mogao zaustaviti dva najbolja igraca sveta mesi i Ronaldo,Mesi vise u barsi nece biti onaj igrac sto je bio i vise nece moci osvojiti zl,a ako bi dosao u madritski real imalo bi mogucnosti,a sad za sad je najbolji cr7...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA