Partizan organizuje fudbalski kamp u Crnoj Gori

Kamp omladinske škole FK Partizan održaće se u Baru od 10 do 17. januara 2015. godine

  • 5

Na izmaku stare kalendarske godine FK Partizan pravi planove za sledeću sezonu, u kojoj važno mesto u promociji i razvoju novih talenata omladinske škole Partizana imaju svakako fudbalski kampovi.

Uz revijalnu utakmicu veterana FK Partizan i FK Mornar iz Bara, u subotu veče je i zvanično promovisan fudbalski kamp „Bar 2015” godine.

Uz prisustvo selektora reprezentacije Crne Gore g. Branka Brnovića, predsednika skupštine Bar g. Osmana Subašića, sekretara sekretarijata za društvene delatnosti g. Borisa Miljovića, kao i g. Dragana Nikezića, direktora hotela „Sidro”, u kojem će biti smešteni budući fudbalski talenti. Prisutnima se obratila i direktorka marketinga FK Partizan gđica Snežana Filipović.

- Ne treba naglašavati koliko je mladih talenata koji su igrali u Partizanu, a sada su u velikim evropskim klubovima, upravo poniklo sa ovih prostora. Sigurna sam da će i ovaj kamp početkom 2015. godine biti veoma uspešan i da će uz vašu organizaciju kao ljubaznih domaćina, a uz stručno oko trenera naše omladinske škole, biti oaza talenata - rekla je Filipovićeva.

Prisutnima se obratio i selektor reprezentacije Crne Gore, Branko Brnović , koji je takođe igrao u Partizanu.

- Želim da pozdravim sve prisutne i da izrazim posebno zadovoljstvo što fudbalski klub Partizan pruža mogućnost i deci iz Crne Gore da budu učesnici kampa. Koliko cenim i poštujem rad omladinske škole fudbalskog kluba Partizan i njihovih eminentnih stručnjaka, dovoljno govori i činjenica da je prethodne dve godine polaznik ovog kampa bio i moj sin.

- Partizan je bio važna stanica velikog broja igrača iz Crne Gore i želeo bih da se taj trend nastavi i u budućnosti - poručio je Brnović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILOS

    26. novembar 2014 | 22:05

    SMIJESNO NEMA LEGENDE ANDRIJE DELIBASICA SMIJESNO.

  • VUK

    26. novembar 2014 | 18:32

    NAVIJACI IY NIKSICA HOCE YA PROMOTERA PARTIYANOVOG KAMPA U BARU LEGENDU PASRTIYANA ANDRIJU DELIBASICA. ANDRIJA VELEMAJSTORE.

  • MILO DJUKANOVIC

    27. novembar 2014 | 18:26

    SAMO JE JEDAN I NEPONOVLJIV I VELEMAJSTOR I NAJBOLJI CRNOGORSKI FUDBALER ANDRIJA DELIBASIC.NIKSICANI SU SA TOBOM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA