Fudbaleri Partizana pretili novim štrajkom: Đurić obećao isplatu do četvrtka!

Igrači crno-belih imali sastanak sa rukovodstvom povodom isplate zaostalih zarada, a predsednik kluba im je obećao da će dobiti jednu zaostalu platu do utakmice sa Totenhemom

  • 3

Fudbaleri Partizana su osvojili jesenju titulu i prolećni deo sezone će dočekati na prvoj poziciji na tabeli Jelen Superlige Srbije, a dobri rezultati su bili razlog zašto su se međusobno dogovorili da stupe u novi, drugi ove jeseni štrajk, jer im nisu isplaćene zaostale zarade.

Prema pisanju "Sporta", oni su u ponedeljak svoju nameru preneli čelnicima kluba, a istog trenutak je zakazan sastanak između predstavnika prvotimaca, koje su zastupali Saša Ilić i Danko Lazović i rukovodstva kluba koje je predvodio predsednik Dragan Đurić.

Ovaj sastanak je počeo u ranim jutarnjim časovima, a čelnike su zastupali i Branko Ružić, Ratomir Babić i Mile Jovičić, a za vreme njegovog trajanja fudbaleri su čekali da li da bojkotuju trening koji je bio zakazan za 11 časova ili će ipak izaći na teren u "Zemunelu".

Na kraju, posle mnogo ubeđivanja i izgovora da novca trenutno nema, predstavnici fudbalera uspeli su da izdejstvuju da jedna zaostala, od četiri plate, bude isplačena igračima do polaska u London na utakmicu protiv Totenhema.

Druga odluka sa ovog sastanka bila je da se ponovo sledeće nedelje posle meča sa Novim Pazarom održi susret između čelnika kluba i igrača na kome će biti utvrđeni dalji koraci kako bi se isplatila i ostala dugovanja.

Rukovodstvu kluba sada preostaje da do četvrtka obezbedi novac da isplati tu jednu platu koju je obećalo, ali i da pokuša da do kraja godine spremi novac za ostatak zarada koje se duguju fudbalerima, kao i da reši problem isključenja grejanja na stadionu, o kome je govorio i trener Marko Nikolić posle meča protiv Napretka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bak

    25. novembar 2014 | 01:50

    Jadan je ovaj Djuric i svihuligani koje placa dabi ga podrzavali. Dokaz da ne vole klub, nego to je njihovo radno mesto, otpevaju dva sata i aj kuci, ubili su dnevnicu.

  • DJENKA

    25. novembar 2014 | 10:55

    Djura vatrogasac ! Cuj obecao ako u medjuvremenu jos neko ne pokusa isto kao I onaj mucenik pre neki dan .

  • Vlada

    25. novembar 2014 | 10:03

    U nedelju nije radilo grejanje u svlacionicama. A oni se bore za vlast i spremaju se za skupstinu. Da li iko normalan misli da je Djuric tu da bi doneo boljitak Partizanu,a unistio je tolike firme. Iza njega samo ostaje pustos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA