Terzića ne brine minus šest, ali ima stvari koje zamera Lalatoviću!

Čelnik Crvene zvezde zamera treneru crveno-belih što nije još više pružio šansu mladim igračima

  • 11
Zvezdan Terzić i Nenad Lalatović Foto: Marko Todorović

Nenad Lalatović i dalje uživa podršku uprave Crvene zvezde. Iako crveno-beli zaostaju za vodećim Partizanom šest bodova, vršilac dužnosti generalnog sekretara Zvezde, Zvezdan Terzić, rekao je da čelni ljudi kluba iz Ljutice Bogdana i dalje stoji iza perspektivnog trenera.

- Čvrsto stojimo iza Lalatovića. Nama je prioritet stabilizacija kluba i podmlađivanje tima. Jedino mi je žao što Lalatović osim Rajkoviću, Ristiću i Joviću nije više prilike dao Jovanoviću i Grujiću - bio Terzića.

Do kraja jeseni, Zvezdu očekuju utakmica sa OFK Beogradom na Marakani i gostovanje u Lučanima, gde će odmeriti snage protiv Mladosti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    26. novembar 2014 | 21:57

    XXAAXXAA..Ma sta je-6..DUBOKO ZAMRZAVANJE JE NA -60 000 000...XXAAXXAA..Partizan-najveci brend Srbije !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • deki smederevo

    26. novembar 2014 | 22:10

    Niko vise ne veruje terzicu i komp.jer ocito fk cz nema ni tim ni igru a ni POKLON titulu NECE dobiti.

  • Proka

    26. novembar 2014 | 21:23

    Kad je došao u Zvezdu, Terzić je kao prioritet označio odbranu titule...a kako ona polako izmiče, brže bolje izbaci plan B...PODMLAĐIVANJE TIMA. Zamislite tu satisfakciju na kraju prvenstva...nismo šampioni ali smo podmladili tim...i sve delije plaču od sreće što imaju tako pametnog čoveka na čelu kluba !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA