Novopazarci poslali telegram navijačima Crvene zvezde!

Povodom tragične smrti Marka Ivkovića klub sa Jošanice je u telegramu izrazio saučešće članovima porodice preminulog i Udruženju navijača Crvene zvezde

  • 5

Tragičan događaj, koji se dogodio 22. novembra u Istanbulu kada je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković, razlog je što je fudbalski klub Novi Pazar poslao telegram saučešća članovima porodice preminulog i Udruženju navijača Crvene zvezde.

- Povodom tragične smrti Marka Ivkovića, člana vaše grupe, u ime FK Novi Pazar, zaposlenih u našem klubu i navijača izražavamo vam iskreno saučešće i molimo da ga prenesete članovima porodice preminulog - piše u telegramu superligaša sa Jošanice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pr al

    27. novembar 2014 | 08:24

    F.Klub Novi Pazar je bezbroj puta bio fer i iskren klub samo sto mi srbi sve ruzno gledamo sta god da urade.

  • Zen

    27. novembar 2014 | 08:11

    Svaka cast pazarcima.

  • Pazarac

    27. novembar 2014 | 09:34

    Jos jedan dokaz da nikom ne zelimo zlo. Da nikom ne zelimo da se desi ovako nesto. Ovo sto se desilo je dno dna. Ovo za mene nije navijac niti ljubitelj fudbala(msm na ubicu). Mi samo zelimo da na miru navijamo i volimo svoj klub. Reagujemo i mi burno,nekad i preteramo u navijanju,parolama. Ali samo kad smo napadnuti,provocirani. U svakom slucaju lep gest,pozdravljam. Porodici ubijenog saucesce,ubijenom vecni rahmet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA