RAJ ZA BUDUĆE KLINCE: Igrica Fudbal menadžer ulazi u škole!

U škotskom gradu Aberdinu pokrenuta je incijativa da se u škole kao poseban predmet uvede učenje Fudbal menadžera

  • 2

Škotski obrazovni sistem nalazi se pred revolucijom. U Aberdinu je pokrenuta incijativa da se u škole kao poseban predmet uvede učenje Fudbal menadžera.

Naime,lokalni Aberdin Ivning Ekspres smatra da bi igrice mogle dobro da utiču na decu, naročito gojaznu i da im učenje naprave zanimljivijim.  U ovakav vid učenja neće samo Fudbal menadžera biti uvršten, već i neke druge igrice, ali Jan Stendžer, predsednik Ivning Expresa smatra da bi preko ove popularne kompjuterske simulacije, deci bio mnogo jasniji fudbal i njegov značaj.

- Igrice kao što je Fudbal menadžer su veoma dobar način da ljudima pojasnite kako funkcioniše svet fudbala i kakva je uloga fudbala u našem svetu -  Stendžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pn

    27. novembar 2014 | 16:39

    Na koliko smo samo časova zakasnili ja i drugovi sve zbog tog FM. Nas petorica po celu noć svako od svoje kuće igra i samo stižu poruke:"Ne možeš da koga sam doveo!". Posle škola pa popodne posle škole fudbal. Sad nemam vremena za FM ali svaki menadžer skinem i nešto malo odigram. Čisto da vidim ko su novi talenti i da li će neki od njih postati super zvezda u stvarnom životu.

  • Bak

    27. novembar 2014 | 23:40

    najbolja igricaaaaa......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA