VILIJAMS: Top 16 je blizu, a već u nedelju moramo da pobedimo Partizan (VIDEO)

Košarkaš Crvene zvezde kaže da je njegova ekipa prikazala dobru igru u drugom poluvremenu evroligaške utakmice sa Neptunasom

  • 5

Plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams rekao je posle pobede nad Neptunasom u Evroligi (79:62) da je njegova ekipa odigrala meč sa oscilacijama, i da je mnogo bolju igru prikazala u drugom poluvremenu utakmice u "Kombank areni".

- Bio je ovo dobar meč, ali sa oscilacijama. Dobro smo započeli utakmicu i poveli sa 33:18 i od tog momenta, pa do kraja četvrtine se ničega ne sećam. Odigrali smo loše prvo poluvreme. Na poluvremenu smo pričali o poboljšanju utakmice i posle smo izgradili igru. Čarls, Jaka i Bobi su igrali odlično i pomogli su nam mnogo - rekao je Amerikanac posle meča.

Šta se tačno dešavalo na poluvremenu, pošto je litvanska ekipa napravila seriju 19:0?

- Na poluvremenu nam je trener ukazao na greške, nacrtao par napada i to smo preneli na teren. Trener nije morao ništa dodatno da kaže, znali smo šta moramo da radimo - odgovorio je Vilijams, koji je svestan da je Top 16 faza blizu.

- Jedna pobeda nam sigurno treba. Čeka nas utakmica sad u nedelju, a posle zavisi samo od nas. Samo treba da nastavimo - dodao je Vilijams.

Zbog smrti Marka Ivkovića u Istanbulu, Delije nisu pevale i njihova prepoznatljiva podrška je svakako falila.

- Ovo je bila normalna publika kao bilo gde drugde, ali ova naša je oduvek iznad proseka. Nisu bili tako glasni, ali sam osećao kao da je normalna publika. Oni nas uvek guraju da igramo dalje - rekao je Amerikanac, kog u nedelju očekuje prvi večiti derbi s Partizanom, i kako kaže, upućen je u to što ga čeka.

- Čarls mi je pričao i razumem značaj toga. Znam kakvi su timovi koji gaje velika rivalstva. I znam da je ovo između Zvezde i Partizana kao nijedno na svetu. Mi se ne fokusiramo samo na Partizan, nego na narednog protivnika, ko god da je. Samo treba da izađemo i pobedimo - zaključio je Markus Vilijams, koji je na meču s Neptunasom ubacio dva poena i zabeležio sedam asistencija.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    28. novembar 2014 | 00:08

    +35

  • Acotop Republika Srpska

    28. novembar 2014 | 00:23

    Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo! Zgazi ih sve!

  • Zoks

    28. novembar 2014 | 21:08

    Momci, navijaci Zvezde i Partizana, hajde da uzivamo u Srpskom kosarkaskom derbiju, i da uzivamo u igri dva nasa vrhunska kluba. Neka pobedi bolji. Neka Evropa vidi pravo lice Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA