NIKOLIĆ: Ako nismo u stanju da organizujemo derbi uz prisustvo navijača, zašto se fudbal igra u Srbiji?

Trener crno-belih pred gostovanje u Novom Pazaru zapitao se zbog čega se fudbal igra, ako navijači ne mogu da prisustvuju utakmicama

  • 9

Fudbalere Partizana posle gostovanja Totenhemu u Ligi Evrope (1:0) očekuje i meč Jelen Superlige na strani protiv Novog Pazara.

Derbi 14. kola Jelen Superlige igra su nedelju od 13 časova na stadionu kod Jošanice, a crno-beli neće imati podršku navijača na ovom susretu zbog bezbednosnog rizika.

Zatvorena tribina najvatrenijih navijača Novog Pazara na utakmici sa Partizanom!

Trener Marko Nikolić pred meč sa Novim Pazarom zapitao se zbog čega se fudbal igra u Srbiji, ako navijači ne mogu da prisustvuju utakmicama.

- Ako u svojoj zemlji nismo u mogućnosti da organizujemo jedan derbi, uz pristutvo navijača obe strane, onda ne znam čemu se igra fudbal u Srbiji. I Prethodna utakmica Novopazaraca protiv Voždovca je bila odložena, a tu je bila manja tenzija. Malo sam ispratio kakva se tenzija sada stvara i na kraju je epilog da mi igramo bez navijača. Neko nam oduzima mogućnost da imamo podršku. Mi nismo, niti možemo da budemo krivi, a kažnjeni smo. Probaćemo da to okrenemo u svoju korist - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja to tako!!

    28. novembar 2014 | 19:31

    Isto misljenje imam, ali si zaboravio da ni Novi Pazar nije mogao da vodi svoje navijace u Beograd, pa i oni imaju svo ljubimce!!

  • Super

    28. novembar 2014 | 19:40

    Realno...

  • Srbin

    28. novembar 2014 | 20:29

    Samo je jedan derbi ! Ovi iz Pazara nezasluzuju da se spominju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA