NOVI ŠOK ZA CRVENO-BELE: Zvezda i sledeće sezone ostaje bez Evrope?

Crveno-beli bi zbog finansijskih problema i drugu godinu mogli da ostanu bez nastupa u evropskim takmičenjima smatra generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać

  • 31

Fudbaleri Novog Pazara u nedelju dočekuju Partizan u derbi meču 14. kola Jelen Superlige, a evenutalnim trijumfom tim sa Jošanice stigao bi na mesto koje garantuje plasman na evropsku scenu.

Ipak, bez obzira na ishod ovog meča, generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać ubeđen je da će tim sa Jošanice naredne godine igrati u Evropi.

- Utakmica sa Partizanom je veoma značajna za naš klub iz razloga što se mi borimo za Evropu i ovi bodovi su nam jako bitni. Bukvalno sa ova tri boda mi se selimo u sam vrh tabele i to nam pruža priliku da se domognemo Evrope. Koliko sam danas saznao, sledeće godine ni Vojvodina ni Crvena zvezde neće imati priliku da zbog finansijskih problema igraju u Evropi - rekao je generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zalokalnu televiziju.

Podsećamo Zvezda je pred početak ove sezone izbačena iz Evrope odlukom UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    28. novembar 2014 | 21:33

    XXAAXXAA..DA JE FK SLEDECA SEZONA,SAMO SLEDECE SEZONE BEZ EVROPE,BILO BI ODLICNO PO NJU,ALI BICE ONA JOS DECENIJAMA BEZ EVROPE..POSTO JE DEVASTIRANA I JEDINI SPAS JOJ JE CETVRTA LIGA,PA ZA JEDNO POLA VEKA MOZDA I BUDE IGRALA U EVROPI,KADA SRBIJA POSTANE NJEN CLAN,ALI SIGURAN SAM 100% RANIJE NECE MOCI..!!!..XXAAXXAA..Partizan-najveci brend Srbije !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Boban

    28. novembar 2014 | 22:40

    Kao navijac zvezde recicu samo da bolje i ne ucestvuje da se bruka bzv

  • Đorđe

    28. novembar 2014 | 23:35

    Neka ide Pazar u Evropu.Eto gde je naš fudbal kad oni idu u Evropu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA