Zvezda bez odbrane i napada juri gol posle 250 minuta, spektakl u Novom Sadu!

Šampion Srbije od 18.00 časova dočekuje ekipu OFK Beograda * Vojvodina i Čukarički na terenu Karađorđa od 15.00 časova

  • 10

Fudbalska jesen u Srbiji polako ulazi u finiš. Utakmicama 14. kola nastavlja se Jelen Superliga, a svakako najviše pažnje privlače mečevi koji će se odigrati na Marakani gde Crvena zvezda dočekuje OFK Beograd, odnosno na Karađorđu gde domaća Vojvodina igra protiv Čukaričkog.

Šampion Srbije ne zna za gol u šampionatu još od prvog poluvremena meča sa Radom, a poslednja dva susreta protiv Čukaričkog i Radničkog 1923 odigrali su bez golova čime je prednost Partizana porasla na plus šest.

U goste im dolazi ekipa koja je ovu sezonu počela iznenađujuće dobro. Romantičari nakon 13 kola zauzimaju visoko peto mesto sa 21 bodom, samo sedam manje od današnjeg protivnika.

- OFK Beograd u poslednje vreme igra jako dobro. Skrenuli su pažnju tako što su uspeli da osvoje bod Partizanu u Humskoj, a u prethodnom kolu su pobedili i Mladost iz Lučana - istakao je trener Zvezde Nenad Lalatović u najavi ove utakmice.

Mladi stručnjak ima dosta kadrovskih problema pred ovaj meč. Pored odranije poznatih problema sa povredama, Zvezda protiv Romantičara neće moći da računa na štopera Planića , koji je upravo sa Karaburme stigao na Marakanu, kao i Nikolu Mijailovića. Obojica imaju problema sa kartonima. Umesto njih na terenu bi trebalo da se nađu omladinac Vukašin Jovanović i Nikola Antić.

Lalatović ima i problema sa napadom jer Luka Jović i Đorđe Rakić neće biti u konkurenciji za tim.

- Rakić se žalio na povredu primicača i najverovatnije će propustiti duel sa OFK Beogradom. Jović se povredio na treningu i moraće da pauzira 10-ak dana. Za njega je polusezona završena - jasan je bio Lalatović.

Fudbalski spektakl očekuje se u Novom Sadu gde će snage odmeriti Vojvodina i Čukarički. najpre danas u prvenstvu, a potom i za tri dana u Kupu Srbije. Domaći tim je nakon poraza od partizana pre par kola ušao u nešto slabiji ritam, a dok su Brđani u prošlom kolu doživeli debakl kod kuće od Jagodine.

- Jagodina je zasluženo slavila, ali to nije merilo stanja na terenu. Protiv Vojvodine imam nekoliko rovitih igrača. Volim da igram protiv Novosađana - ukratko je rekao trener Čukaričkog Vladan Milojević.

JSL, 14. kolo:

Radnički Niš - Mladost 13.00

Jagodina - Radnički 1923 13.00

Spartak - Rad 13.00

Napredak - Donji Srem 13.00

Vojvodina - Čukarički 15.00

Borac - Voždovac 17.00

Crvena zvezda - OFK Beograd 18.00

Nedelja:

Novi Pazar - Partizan 13.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    29. novembar 2014 | 10:05

    Terzic gazda ofkbg,a i fkcz..coki gazda kkfmp,a i kkczmutanta..ccc..TO SAMO U SRBIJI MOZE,ALI NE JOS ZADUGO,UEFA JE U FUDBALU NEKE STVARI POSTAVILA NA SVOJE MESTO-A TEK CE,TAKO CE I U KOSARCI USKORO BITI.. !!!..Partizan-najveci brend SRBIJE !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • krcun osnivac

    29. novembar 2014 | 10:05

    bice to jedan prijateljski mec,terza protiv terze,a pobedice terza

  • nami

    29. novembar 2014 | 10:11

    Mogli su da izadju i sa omladincima protiv OFK. Ocigledno je ciscenje kartona protiv OFK jer igra Terza protiv sebe...da nije smesno bilo bi tragikomicno....a dug raste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA