Emotivna poruka Dejana Radonjića posle plasmana Zvezde u TOP 16!

Trener crveno-belih posle pobede u Valensiji bio je prezadovoljan zbog istorijskog uspeha tima

  • 9

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da pobedu u Valensiji posvećuje preminulom kolegi Aci Petroviću i istakao da je njegov tim ostvario fantastičan uspeh plasmanom u Top 16 fazu Evrolige.

Crveno-beli su večeras slavili rezultatom 77:68, što je njihova peta pobeda u D grupi kojom su dva kola pre kraja obezbedili učešće među 16 najboljih timova kontinenta ove sezone.

- Pobedu posvećujem Aci Petroviću, mom prijatelju i treneru koji je preminuo pre nekoliko dana. Večerašnju utakmicu nismo počeli dobro. Nije izgledalo da će nakon toga sve biti drugacije, jer smo morali da koristimo sve igrače kako bismo napravili stabilizaciju i mogli da pariramo Valensiji - rekao je Radonjić posle meča dodajući da je u nastavku popravljena igra u odbrani i odigrano bolje u napadu.

- Služio nas je šut sa distance, a u drugom delu konstantno smo imali prednost zbog nastavka dobre defanzive. Pri kraju meča, kada se sve rešavalo, upravo smo odbranom došli do neophodne realizacije, potom do mirne završnice za ostvarenje cilja. Čestitam igracima, saradnicima, upravi kluba i navijačima, dva kola pre kraja obezbediti smo Top 16. Za nas je to fantasticno i veoma smo radosni zbog toga - kazao je Radonjić.

Crvena zvezda u 9. kolu D grupe Evrolige gostuje 12. decembra u Atini ekipi Olimpijakosa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    6. decembar 2014 | 05:35

    Top 8

  • Navijač Partizana

    6. decembar 2014 | 03:34

    Svaka Chast,naravno da treba neko nasu tradiciju da nastavi!!! Samo nastavite ne moze skoditi ni reprezentaciji ni Partizanu ,chak nasuprot!

  • darevadelija

    6. decembar 2014 | 12:46

    svaka cast momcima,ovo je veliki uspeh za nas jer do dkoro smo bili blizu ispadanja iz jadranske,a sad smo u top 16 evrope,hvala covicu i njegovim saradnicima na svemu,a ti zvezdo ne zaustavljaj se vec idi dalje top 8

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA