Dženkins: Ja sam najbolji pevač u Zvezdi

Moji saigrači često puta mogu da me čuju, jer znam ponekad jako glasno da pevam dok slušam muziku, rekao je košarkaš Zvezde

  • 9

Košarkaši Crvene zvezde posetili su specijalizovani šop za prodaju muzički i telefonskih uređaja i izazvali opšte oduševljenje među navijačima crveno-belih koji su poželeli da od svojih ljubimaca dobiju autogram ili fotografiju za uspomenu.

Oni su na poklon od prodavnice i Stajl dobili najnovije slušalice za svoje muzičke uređaje, pa je logično pitanje bilo ko je najbolji pevač u timu.

Blažič je bez razmišljanja odgovorio:

- Čarls Dženkins -rekao je Blažić.

Naravno i popularni Đenka je potvrdio reči svog saigrača.

- Ja sam najbolji pevač. To je zato što ja najviše pevam, mada i Bobi ume često da zapeva. Iskreno, želeo bih da naučim da sviram neki istrument.

- Kao mali sam svirao gitaru, ali to je bilo jako davno, sada bih možda voleo da naučim da sviram klavir – zaključio je Dženkins.

- Moji saigrači često puta mogu da me čuju jer znam ponekad jako glasno da pevam. Mislim da svi znaju koliko sam uzbuđen što sam dobio ovaj novi par slušalica – rekao je Dženkins.

Amerikanac nam je potom otkrio šta najviše voli da sluša:

- Rep, američki bluz, a od prošle sezone sam uz Demarkusa Nelsona zavoleo da slušam i džez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. decembar 2014 | 11:11

    ..XXAAXXAA..Posle cokija,koji to dugo,dugo godina radi organima...XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • deki

    18. decembar 2014 | 12:58

    E kada bi jos samo kos znao da pogodis..

  • Ja

    18. decembar 2014 | 10:50

    A ja najbolji kosarkas u Grandu!!! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA