PUKLO U ZVEZDI: Nenad Peruničić isterao dvojicu igrača iz kluba!

Strateg crveno-belih burno je reagovao posle poraza od Kurumlije i u svlačionici poručio Alčakoviću i Brajoviću da su završili sa klubom

  • 2

Puklo je u Crvenoj zvezdi posle poraza u Kuršumliji 21:20 i izazvalo burnu reakciju trenera Nenada Peruničića koji je odmah u svlačionici poručio dvojic igrača da su završili sa klubom i slobodni su u izboru nove sredine.

Strateg crveno-belih je rekao Stefanu Alčakoviću i Vojislavu Brajoviću da mogu da napuste tim, jer su oni svoju avanturu završili i mogu da pređu negde drugde.

- To je završena priča. Njih dvojica su što se mene tiče slobodni igrači. Brajović još od avgusta želi da ode, dok je kod Stefana stvar otvorena. On je izrazio želju da napusti rukomet, da se zaposli, a onda da se vrati. Jako je nedolučan - rekao je Peruničić za "Žurnal" i objasnio šta se dogodilo u svlačionici posle meča.

- Onaj koji je preneo da sam upro prstom u njih dvojicu kao glavne krivce nije čuo do kraja šta sam rekao ili nije hteo da čuje. Nisam njih apostrofirao kao krivce, već da su nepošteni prema saigračima koji su iskrvarili na terenu. Bili smo desetkovani, a neki su izgarali ceo meč, dok su njih dvojica bili nezainteresovani. Zato sam tako i reagovao.

- Imamo problema sa levorukim igračima i morali su da igraju desnoruki na tim pozicijama, njih dvojica su u takvoj situaciji pokazali veliku nezainteresovanost, a ja ne priznajem takav odnos, nepošten, flegmatičan, hladan. Ponavljam nisam upirao u njih kao krivce, već zbog odnosa prema drugarima koji su se izubijali da bismo došli do bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA