Nemanja Matić otkrio koji je san svakog srpskog fudbalera! (FOTO)

Najbolji srpski fudbaler lično prisustvovao dodeljivanju nagrada u Beogradu i poručio: Ne živi se od stare slave!

  • 2

Ranije je bilo poznato da će Nemanja Matić poneti titulu za najbojeg igrača Srbije u 2014. godini, ali je u hotelu Metropol gde je svečanost pod nazivom Zlatna lopta organizovana sve prijatno iznenadio dolazak jednog od najboljih igrača Čelsija.

 

Murinjov pit bul, je uspeo da skokne do Beograda iako je prenatrpan obavezama u Londonu i za razliku od Branislava Ivanovića koji se na kraju 2013. godine obratio putem video bima lično rimio nagradu za najboljeg srpskog igrača u godini na izmaku.

 

Nemanja Matić otkrio Englezima koju pesmu najviše voli!

 

 

- Iako je ovo individualna nagrada, plod je timskog rada. Pozdravljam porodicu i prijatelje. Hvala na podršci. San svakog igrača je Zlatna lopta FSS.

 

- Obećavam da ću igrama i ponašanjem na terenu i van njega, opravdati očekivanja. U fudbalu nema juče, već samo sutra. Ne živi se od stare slave - rekao je Matić.

 

 

Vezista Čelsija je u 2014. godini odigrao 32 prvenstvena meča za "plavce", u kupovima 3, Ligi šampiona 6, dok je nacionalni tim Srbije nastupio 11 puta.

 

Ko će pre biti kapiten Čelsija, Ivanović ili Matić?

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    18. decembar 2014 | 15:37

    Matic je za klasu ispred svih srpskih igraca...odavno mi nismo imali ovakvog igraca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA