Prekinuli su meč Totenhem - Partizan, i neće prići stadionima do 2018!

Smejaćete se kad vidite kako su trojica momaka uopšte dospela na stadion "Vajt Hart Lejn" 27. novembra

  • 2

Trojica momaka koji su u nekoliko navrata prekidali meč Lige Evrope u Londonu između Totenhema i Partizana (1:0) 27. novembra kažnjeni su pa 155 funti i zabranom prisustva na fudbalskim utakmicama u Engleskoj i Velsu do 2018. godine.

 

Natanijel Tompson (23), Helder Gomes (22) i Danijel Jarvis (26) uhapšeni su posle desetominutnog prekida utakmice nakon nekoliko upada na teren, a sud ih je kaznio na osnovu nedozvoljenog ulaska na teren, bez ovlašćenja.

 

 

Meč u Londonu tri puta je prekidan u različitim razmacima, nakon što su pristalice Totenhema uletale na teren iz markentinških razloga praveći selfi sa igračima, a sva trojica nosila su majice koje promovišu zvaničnog sponzora engleskog kluba.

 

Iako su svi navijači nosili majice sa logoom sponzora "Bussbads", sud nije kaznio Totenhem ni kompaniju po toj tački.

 

Advokat Alraf Mohamed poručio je da su trojica momaka kao promoteri delili proizvode gledaocima ispred stadiona. Potom su im poklonjene karte, zahvaljujući kojima su ušli na stadion, a potom upali na teren.

 

 

- Oni su praktično bili volonteri, i kad su jednom dospeli na stadion, odlučili su da urade to što su uradili. Sva trojica se stide svog ponašanja, a posle dve godine mogu da traže umanjenje kazne - tvrdi advokat.

 

Podsetimo da je UEFA kaznila Totenhem sa 15.000 evra.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje

    19. decembar 2014 | 01:16

    A Bogdanov ce nam u skupstinu uci za koju godinu

  • Udar Beograd

    19. decembar 2014 | 11:48

    15 hiljada??? Nama da se to desilo bilo bi 515 hiljada i minimum dve utakmice pred praznim trbinama.. Stoko belosvetska okrenuce se jarcu muda..ne znam dokle cete ali vecno necete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA