TAKO SE KLEO NINKOVIĆ: Uozbiljiću se, svetog mi Nikole!

Pre dve godine, na današnji dan kad vezista Partizana slavi rođendan, Nikola Ninković obećao je da neće više davati povoda da se o njemu priča loše. Šta se u međuvremenu desilo?

  • 3

Na dan kada se u Srbiji slavi najmasovnija krsna slava, Sveti Nikola, fudbaler Partizana Nikola Ninković slavi rođendan.

 

Danas puni okruglo 20 godina, a kada je postao punoletan pre dve godine, Ninković je obećao da će kontrolisati svoj temperament. Međutim, u više navrata nije uspevao u toj nameri, a pogotovo je umeo da ljuti navijače pričom da su "dresirani", pa i da pokaže srednji prst pristalicama Rada posle četvrfinala Kupa.

 

Takođe, 2013. godine je zbog prigovora sudiji Miloradu Mažiću zaradio crveni karton posle utakmice sa Slobodom, zbog čega je suspendovan dva meča.

 

- Neću više, tako mi svetog Nikole. Sada sam punoletan, nema više prostora za detinjarije. O meni se više neće čuti ništa loše, niti ću dati povoda za tako nešto. Poslednji događaj u Kruševcu (tuča sa mladim fudbalerima Engleske, prim. aut) mi je "otvorio oči", razgovarao sam tada i sa trenerom Vermezovićem i sa sportskim direktorom Tumbakovićem, ali i sa porodicom. Shvatio sam da sam sve njih i sebe doveo u neprijatnu situaciju i da mi takva reklama nije potrebna - rekao je 2012. godine "Sportu" Ninković.

 

 

Punoletstvom je stekao pravo da daje izjave, što mu je tadašnji trener Vermezović do tada branio, ali će i po tom pitanju, kako kaže, biti oprezan.

 

- Paziću na svaku reč, kako ne bih naneo štetu klubu i sebi. Bilo mi je na početku čudno zbog čega trener baš meni brani da dajem izjave, ali sam shvatio da je to za moje dobro. Pričali smo nekoliko puta u kritičnim situacijama i video sam da mi svi u Partizanu žele samo dobro - poručio je Nikola Ninković.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P.F.C

    19. decembar 2014 | 15:37

    Kad sam procitao "KLEO" prvo na sta sam pomislio je brisel 2010 kad sam procitao ostalo razocarao sam se

  • Pera

    19. decembar 2014 | 14:07

    U crkvu Miloše da se ispovedis.

  • Aca

    20. decembar 2014 | 02:53

    Dzaba lazes decko Los si covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA