Radonjić ima samo jednu zamerku na igre Zvezde u grupnoj fazi Evrolige!

Crveno-beli su pobedom protiv Laboral Kuće sa 90:82 izborili plasman u TOP 16 fazu kao drugoplasirana ekipa

  • 5

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je zadovoljstvo zbog pobede nad Laboral Kućom i osvajanja drugog mesta u D grupi Evrolige, ali i zbog dosadašnjih igara njegovog tima tokom prve faze takmičenja.

Crveno-beli su večeras pred praznim tribinama u Pioniru savladali španskog predstavnika rezultatom 90:82.

- Utakmica je bila karakteristična, u predigri koja je imala čudan osećaj. Nisam siguran da se više potenciralo drugo mesto, u odnosu na kalkulacije u kojoj ćemo grupi biti u Top 16. Moj tim uvek ide na pobedu, bez obzira na okolnosti. Završili smo prvu rundu na drugom mestu, igrači zaslužuju sve pohvale - rekao je Radonjić na konferenciji ze medije u Pioniru.

Crvena zvezda će u Top 16 fazi Evrolige igrati u E grupi sa Realom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Žalgirisom, Unikahom i Galatasarajem, a to takmičenje startuje 30. decembra.

- Novih 14 utakmica biće dobra škola za naš tim, nadam se da ćemo položiti sa dobrom ocenom. Porazi će se desiti, ali bitno je da ekipa napreduje u svakom meču. Ubedljivo smo dva kola pre kraja prošli u narednu fazu i pokazali kvalitet, jedino bi mogla da bude zamerka na meč protiv Neptunasa u gostima - naveo je Radonjić.

Crnogorski stručnjak smatra da njegov tim može da ispuni ciljeve ove sezone i osvoji trofeje u Jadranskoj i domaćoj ligi, kako bi obezbedio nadmetanje u Evroligi.

U Crvenoj zvezdi je potvrđeno da je predsednik kluba Nebojša Čović poslao zahtev Evroligi da se novčane kazne izrečene crveno-belima i Galatasaraju uplate na račun porodice stradalog navijača Marka Ivkovića.

Ivkovića su ubili navijači Galatasaraja uoči utakmice dva kluba prošlog meseca u Istanbulu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doka.cz

    19. decembar 2014 | 23:04

    Svaka cast momcima i naravno treneru i saradnicima,alal vera,samo napred!Neko davi pulene a neko sa pulenima u top 16!!!

  • Chicago

    19. decembar 2014 | 22:31

    7 tekmi kući,eto love ko salate.Buaaaaaa....

  • pixi10

    20. decembar 2014 | 07:46

    Pre svega jedan veliki GOSPODIN!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA