Mavsi srušili desetkovanog šampiona: Da li će Rondo biti Dalasov novi Stojaković? (FOTO) (VIDEO)

Sa samo osam igrača spremnih za igru Popovičev San Antonio nije imao šta da traži protiv dodatno pojačanog Dalasa

  • 0

Da li je Dalas pronašao sastojak koji mu je falio za novu šampionsku titulu? Redžon Rondo je debitovao za Mavse nakon trejda iz Bostona i odmah pokazao šta zna predvodeći ih do pobede nad šampionom San Antoniom 99:93.

Kao što je Peđa Stojaković došao među "ludu telad" i predstavljao jedan od ključnih faktora na putu ka poslednjoj tituli, to bi mogao sada da bude sjajni bivši plejmejker Seltiksa. On je u prvom meču za Maverikse zajedno sa Monta Elisom bio udarna igla svog tma u duelu sa "mamuzama".

O tome govore i fntastičnih devet assitencija i sedam skokova koje je imao, jer to je njegov posao pre svega, a poene je rpepustio specijalcima, već pomenutom Monta Elisu koji je ubacio 38 koševa čime je izjednačio svoj rekord sezone, a sjajan je bio i Parsons sa dabl-dabl učinkom - 16 poena i 11 skokova.

Šampionski San Antonio ne liči na sebe i samo je nastavio svojus eriju poraza, jer su u čak šest od poslednjih osam duela teren napuštali pognute glave. Ipak, više se i nije očekivalo, jer je Greg Popović imao na raspolaganju samo 0 igrača, a iskoristio je osam i kada se zna da prve zvezde Parker, Đinobili, Dankan, Grin i Spliter nisu igrali.

Ovo veče su inače obeležilia montstruozna zakucavanja i pregršt ali upova.

NBA, rezultati:

Finiks - Njujork 99:90

Portland - Nju Orleans 114:88

Juta - Šarlot 86:104

Atlanta - Hjuston 104:97

San Antonio - Dalas 93:99

Indijana - Denver 73:76

Milvoki - LA Klipers 102:106

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA