DA LI JE OVO ĐURIĆEVA TRANSFER BOMBA? Miljenik Grobara i čovek koji je uništavao Zvezdu stiže u Humsku!

Odlazeći predsednik Partizana Dragan Đurić, najavio je transfer bombu u Humskoj, a to bi mogao da bude Brazilac Kleo, koji je želja trenera Marka Nikolića

  • 30

Odlazeći predsednik FK Partizan, Dragan Đurić najavio je nedavno transfer bombu u Humskoj, odnosno napadača koji će oduševiti sve navijače.

Prema pisanju lista "Sport" to bi trebalo da bude nekadašnji as Partizana, Brazilac Gabrijel Kleo.

Njegov povratak inicirao je trener Marko Nikolić, koji želi da zameni Petra Škuletića koji odlazi u zimskom prelaskom roku.

Sa druge strane želja Klea da se vrati u Partizan nije sporna i to je nekoliko puta izjavljivao ističući da samo je dovoljno da ga neko iz Humske pozove.

Jedini problem dolaska Klea je finansijske prirode, jer Brazilac je i pre bio najplaćeniji u Partizanu i njegova cena nije mala...

On je bio na pragu dolaska i pre dve godine, ali tadašnji sportski direktor Albert Nađ nije bio za tu opciju.

Ostaje da se vidi da li će crno - beli uspeti da angažuju Klea i time trasiraju put ka tituli.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pegla

    22. decembar 2014 | 00:26

    Nema potrebe za tim imaju 6 poena vise od Zvezde i imaju onog Fofanu(presede celu poluzenu,) bolje da te pare od škuletica daju KK Partizan da sklone dugove i dovedu pleja nego dadovode nekog u FK. Tako to rade u velikim klubovima...

  • Proka

    22. decembar 2014 | 07:07

    Prelazak Klea iz Zvezde u Partizan, označio je početak sunovrata Zvezde. Sam je rekao da je prešao u bolji i organizovaniji klub, i da je Zvezda njegova ružna prošlost. Posle Klea, Zvezde više nema u LE, o LŠ da ne govorimo, tu nije igrala nikada. Posle Klea, Partizan uzima 6 prvenstava u nizu, igra nekoliko puta u LŠ i LE...što je za Zvezdu samo san. Ove godine čak biva izbačena iz Evrope, a kad će joj opet biti dozvoljeno...ne zna se. Zato, kad god pomislim na Klea...odmah pomislim na sunovrat Zvezde !!!

  • Marko

    22. decembar 2014 | 00:33

    Legenda samo kad setim onih njegovih makazica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA