Delije se obratile novoj Zvezdinoj upravi. Njihova poruka je jasna!

Predstavnici navijačke grupe Crvene zvezde obratili su se delegatima na održanoj Skupštini kluba

  • 15

Na održanoj Skupštini fudbalskog kluba Crvena zvezda, okupljenim članovima u jednom momentu se obratio i predstavnik najvernijih navijača.

Kako su predstavljene promene u strukturi i novi članovi Upravnog odbora, predstavnik Delija poslao je jasnu poruku da navijači neće stajati na putu rukovodstvu ukoliko zaista bude radilo u interesu kluba.

- Umesto zdrave komunikacije, dešava nam se da informišemo sa portala i iz anonimnih pisama - započeo je jedan od Delija govor pred delegatima.

- Izgubljeno je poverenje zvezdaša. Situacija je teška, a rokovi kratki. Mi najverniji navijači imamo obavezu da reagujemo. Naš klub je urušen i iz svega toga nećemo da budemo robovi predrasuda. Morate da znate da će vaš rad biti vrednovan po delima. Moramo da delujemo preventivno. Morate da povratite poverenje i da radite u interesu kluba. Ako ste dobronamerni, mi vam na tom putu nećemo stajati, na svakom drugom sigurno hoćemo - poručio je navijač.

Inače, u Nadzornom odboru kluba u budućnosti će biti mesta za dvojicu predstavnika Delija.

(Telegraf.rs/Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сима

    22. decembar 2014 | 08:21

    У преводу-ако нам се редовно уплаћују средства биће све у реду!

  • kole

    22. decembar 2014 | 08:08

    dr.terzice e pa svsta ima covek da vidi u Srbiji covek lopov na celu zvzde a ima podrsku politicara na vlasti e zemljo Srbijo.

  • stojan protic

    22. decembar 2014 | 08:56

    Opet kriminalci postavljaju ultimatume

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA