Najseksepilnije italijanske voditeljke koje su "pale" na fudbalere – 2. deo (FOTO)

U nastavku priče o seksi Italijankama i fudbalerima, "upoznajte" Ilari, Đorđiju, Frančesku, dve Elene, Federiku, Rosariju. Uživajte!

  • 0

U petak smo vas "počastili" da pročitate (i vidite!) ko su najseksepilnije italijanske TV voditeljke koje su pale na italijanske fudbalere. Obećali smo vam i drugi deo. Evo, sada ispunjavamo obećanje.

Posle "vrućih" fotografija Simone, tri Alesije, Belen i Analu sada stiže i galerija sa fotkama ostalih seksi Italijanki koje hleb zarađuju na malim ekranima i uživaju u zagrljajim asova Serije A.

Ilari Blazi je verovatno najpopularnija i najglamuroznija voditeljka koja je "pala" na fudbalera. I to ne na bilo kojeg već na "Princa Rima" - Frančeska Totija. Ilari se proslavila na državnoj televiziji RAI, a bila je i voditeljka festivala u San Remu, što se u Italiji smatra za stvar prestiža. Za Totija se udala 19. juna 2005. godine, a sada imaju sina Kristijana (6 godina) i ćerku Šanel (4). Ilari ima 31 godinu, ali i dalje izgleda kao "milion dolara".

Rosarija Kanavo je vatrena Sicilijanka iz Katanije, a radila je na TV Skaj, gde se i upoznala sa Kristijanom Panućijem. Sada su vereni i uskoro se može očekivati svadba. Pre Panućija, ova atraktivna crnka bila je i u kraćoj romansi sa Antonijom Kasanom.

Elena Santareli nije sportska novinarka, već se na televiziji pojavljuje kao voditeljka muzičkih programa. Ali, daleko od toga da ne uživa u fudbalu, odnosno fudbalerima. Bila je devojka Kristijana Vijerija, a poslednjih nekoliko godina je pratilja Bernarda Koradija. 

Đorđija Palmas je bivša devojka nekadašnjeg veziste Rome Davidea Bombardinija. U poslednje vreme ona je postala poznatija od njega, i to najviše zbog provokatvnih fotografija za muške i modne magazine. U jednoj takvoj reviji slikala se u "vrućim pozama" sa Elenom Barolo, TV voditeljkom, poznatom i po tome što je eks-ljubav Pipa Inzagija.

Frančeska Lodo je seksepilna manekenka, voditeljka, šou-devojka i na kraju - Zanetijeva verenica! Ali, ne Havijera Zanetija iz Intera već njegovog prezimenjaka Kristijana, trenutno fudbalera Breša, a nekada prvotimca Intera, Rome, Juventusa, Fiorentine... Frančeska je pre Zanetija bila u romansi sa Frančeskom Kokom, eks-fudbalerom Milana i Intera, koji važi za pravog Kazanovu na "čizmi". Istakla se i izjavom da je sa Belen Rodrigez i Markom Borijelom uzimala kokain. 

Na kraju dolazimo i do Federike Ridolfi. Pojavljivala se u mnogim emisijama na TV RAI, a dugo godina bila je i prva asistentkinja legendarne Simone Venture. Već godinama je verena za bivšeg vezistu Lacija i Juventusa Đulijana Đanikedu.

(A. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA