Partizan - Solnok utakmica visokog rizika!

Duel srpskog i mađarskog predstavnika u regionalnoj ABA ligi biće pod prismotrom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije

  • 7

Mnogi će s neverivcom pročitati ovu vest, ali tako je. Meč između Partizana i Solnoka je očigledno viskog rizika, jer će pripadnici MUP-a snimati i fotografisati sve učesnike ovog susreta.

To je jasno iz saopštenja koje je izdala beogradska policija i u kome se navodi:

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u skladu sa članom 60, Zakona o policiji, snimaće i fotografisati učesnike međunarodne košarkaške utakmice koja će biti održana u utorak, 23. decembra. Utakmica, u okviru ABA lige, između ekipa Partizana i Solnok iz Mađarske biće odigrana u 20 sati u hali „Pionir“ (Čarlija Čaplina 39) - napisano je u saopštenju.

Takođe, crno-beli biće i pod imperativom pobede protiv mađarskog predstavnika, s obzirom da dsu ve ekipe ostvarile isti skor u dosadašnjem delu takmičenja u ABA ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    22. decembar 2014 | 22:37

    Ovo je smesno i jadno!Ako se ovaj mec tako smatra zalosno je to.Bez ikakvog pametovanja solnok je rang vojvodine,konstantina itd.

  • Partizan

    23. decembar 2014 | 00:40

    Ko razume shvatice,upozorenje za neke da to vece ne treba da se pojave u hali.

  • igrale se delije na sred zemlje srbije

    22. decembar 2014 | 23:24

    A da im zabranite da povedu navijace i da date partizanu +30 u startu pa da budemo sigurni da ce partizan pobediti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA