Ovaj čovek će od sada obožavati Srbe, jer su mu doneli milion dolara na kladionici! (VIDEO)

Nepoznati čovek je uspeo da pogodi tačan rezultat i na poluvremenima i na kraju dva meča, a jedna od dve utakmice koje su se našle na tiketu bila je i Điresunspor - Genčlerbirligi za koji igraju Petrović, Tošić i Tomić

  • 8

Ako ste nekada čuli za izraz da je neko zatvorio kladionicu, onda je ovo pravi dokaz šta to zapravo znači! Neimenovani muškarac je uspeo da na uplatu od 30 dolara na jednom tiketu zaradi čak milion dolara.

 

On je odigrao svega dva para na tiketu, ali je pogodio tačan rezultat na poluvremenima i na kraju tih utakmica, tako da je uspeo da pogodi kvotu od 35.471 i osvoji jedan od rekordnih dobitaka u istoriji sportske prognoze.

 

Dva meča koja su se našla na njegovom tiketu su bili duel turskog Kupa Điresunspor - Genčlerbirligi, za koji nastupaju i trojica srpskih internacionalaca - Radoslav Petrović, Duško Tošić i Nemanja Tomić i duel FA trofeja između Velinga i Ejbslifta, a obe utakmice su završene 2:2, a domaćini su vodili na poluvremenu 2:0.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aBv

    27. decembar 2014 | 00:06

    Ma najverovatnije... Hajde neka mi neko nađe koeficijent na tačan rezultat 6000!!!

  • Miki

    26. decembar 2014 | 21:57

    Slucajno naravno... Lol

  • PASHA

    27. decembar 2014 | 10:05

    Haha bas će voljeti srbe,hajd da su dali gol ili asistenciju,ali jok,samo su igrali (mozda i nisu)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA