Ana i Jelena nisu ni odgovorile na poziv za Fed kup reprezentaciju!

- Volela bih da dobijem odgovor, makar i "ne", kako bih mogla ostale teniserke da obavestim o Fed kupu - poručila je Ječmenica-Jevtić

  • 10

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica-Jevtić poslala je pozive teniserkama pre okršaj sa Mađarskom u borbi za baraž za drugu svetsku grupu, u Budimpešti od 4. do 7. februara.

Međutim, od dve najbolje srpske teniserke Ane Ivanović i Jelene Janković, Ječmenica-Jevtić nije dobila nikakav odgovor.

- Ja nikoga ne teram da igra, ali bilo bi korektno da mi odgovore. Svima sam poslala pozive, a jedino od Aleksandre Krunić sam dobila pozitivan odgovor. Spremna je i na raspolaganju da igra. I od Bojane Jovanovski sam dobila odgovor. Rekla je da joj termin ne odgovara. Jelena jeste rekla za novine da se oprostila od reprezentacije, ali nije to ozvaničila u savezu. Dok to ne bude evidentirano, ja ću pokušavati da ona bude u Fed kup timu. Anin dolazak u tim imao bi višestruko pozitivan efekat. Imali bismo petu na svetu, što bi bila velika prednost za Srbiju. Dala bi podstrek ostalim teniserkama, a i naš tim bi imao respekt svih ostalih reprezentacija - poručila je Ječmenica-Jevtić preko "Žurnala".

- Volela bih da Ana i Jelena igraju ali i ako ne žele, nije strašno. Samo neka mi jave da znam na čemu sam. Od izuzetne bi važnosti bilo da se njih dve pojave i da u kompletnom timu zaigramo u Budimpešti. Ali ako to nije moguće, volela bih da dobijem odgovor, makar i "ne", kako bih mogla ostale teniserke da obavestim o Fed kupu. Čak i teniserke koje su na 300, 400. ili 500. mestu svetske liste imaju svoje planove i žele na vreme da znaju šta se dešava. Fed kup je za dva meseca i svi moraju unapred da znaju da li igraju ili ne - rekča je Ječmenica-Jevtić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula©

    28. decembar 2014 | 11:22

    Da su pametni svi da se ponasaju prema drzavi, kao i drzava prema svojim gradjanima.

  • mima

    28. decembar 2014 | 12:02

    Brzo se zaboravi ko si i odakle si kad slava udari u glavu :(

  • MikelleNs

    28. decembar 2014 | 17:14

    Pa verovatno cekaju na red da se slikaju sa Klintonom, pa zato ne stignu da se jave....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA