Da li je ovo Mesijev znak Murinju? Argentinac hvalio trenera Čelsija!

Argentinac je jedan svoj glas u izboru najboljeg trenera u 2014. godine dao Portugalcu i biranim rečima je govorio o njemu, a da li je to bila skrivena poruka za trenera Čelsija da krene u lov na njega?

  • 2

Mnogo se piše i priča o Lionelu Mesiju poslednjih desetak dana, a ponajviše o tome da bi na leto mogao da napusti Barselonu zbog sukoba sa Luisom Enrikeom, a kao moguća destinacija se pominju Čelsi, i dva tima iz Mančestera.

Iako je Argentinac davao kontradiktorne izjave od toga da ne odlazi iz Katalonije, pa sve do toga da ne zna gde će biti sledeće godine, čime je raspalio maštu mnogima. Ipak, možda jedan čovek će kod njega imati prednost kada su u pitanju oni koji su zainteresovani za njegove usluge.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Za mnoge će ovo predstavljati iznenađenje, ali to su zaista bile Mesijeve reči koji je posle dodele Zlatne lopte izjavio da je svoj glas za najboljeg trenera dao Žozeu Murinju, a zatim se lepim i biranim rečima izrazio i strategu Čelsija.

- Murinjo je sjajan trener. Možete da ga volite ili ne kao osobu, ali morate da priznate da je odličan trener - rekao je Mesi, a ovo je poslužilo novinarima da krenu sa spekulacijama da bi omaleni gaučos voleo da sarađuje sa "gospodinom Posebnim" i da bi njegov novi korak u karijeri mogla da bude selidba u Londonu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Inače, Mesi je u glasanju za najboljeg trenera na prvo mesto stavio bivšeg selektora Argentine Alehandra Sabelju, zatim svog bivšeg učitelja Pepa Gvardiolu i na treće mesto Žozea Murinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krajina

    13. januar 2015 | 14:58

    Idi Mesi bilo gdje,Barsa je najdosadniji klub

  • Zoi

    13. januar 2015 | 12:58

    Ako ode u Celzi cekam izjavu Murinja da vidim da li ce da ispadne covek ili ce da ga nahvali, znajuci sta je sve pricao o njemu i ponasao se prema njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA