Srpski čudotvorac koji brine o Tadiću, novi trener u Interu!

Da bi im igrači bili u vrhunskoj formi, Inter doveo srpskog stručnjaka Andreju Milutinovića sa kojim već sarađuje jedan od najboljih igrača Evrope- Dušan Tadić

  • 1

Koliko su Srbi cenjeni u Interu, posle Siniše Mihajlovića i Dejana Stankovića, Zdravka Kuzmanovića i Nemanje Vidića, potvrđuje još jedan primer. Italijanski fudbalski klub angažovao je kondicionionog trenera Andreju Milutinovića.

Milutinoviću će glavni zadatak u stručnom štabu trenera Roberta Manćinija biti oporavak igrača posle povreda.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Ovo je veliko priznanje za mene, ali i izuzetan izazov. Inter je čudesan klub i oduševljen sam onim što sam video- rekao je Milutinović.

Za trostrukog šampiona Evrope od srpskih fudbalera igraju Kuzmanović i Vidić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Milutinović već godinama radi sa srpskim reprezentativcima Milanom Biševcem, Filipom Ðuričićem, Dušanom Bastom, Vladimirom Stojkovićem, Dušanom Tadićem, Lukom Milivojevićem, ali i kapitenom selekcije Hrvatske Darijom Srnom, nekadašnjim igračem Zenita i Bajerna Anatolijem Timoščukom i golmanom Juventusa Ðanluiđijem Bufonom.

Radom sa njim posebno je zadovoljan igrač Sautemptona, Dušan Tadić.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Kada su mi doktori sa Ostrva prognozirali da ću posle utakmice sa Barnlijem i povrede pauzirati možda pet nedelja, odmah sam otišao u Beograd. Zna se u ruke doktora Milutinovića. Dva tretmana u danu, bol kakav je teško opisati, kažu da je u ravni porođajnih muka. Ja sam izdržao do kraja za razliku od Fernandinja iz Mančester sitija koji je prekinuo na pola, kada mu se stanje poboljšalo za 50 odsto- ispričao je Tadić o ovom okndicionom stručnjaku.

Milutinović je tri godine bio član stručnog štaba mlade reprezentacije Srbije i trener za oporavak od povreda u Metalistu iz Harkova.

(Telegaf.rs/Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA