VK Partizan zahvalan MUP-u, navijačima i medijima na organizaciji meča sa Galatom!

Utakmica protiv Galatasaraja uspešno je organizovana i zbog toga se zahvaljujemo MUP-u, koje je angažovanjem svih jedinica pomoglo u obezbeđivanju uslova za bezbednost svih učesnika sportskog događaja, navodi se u saopštenju Partizana

  • 1

Vaterpolo klub Partizan zahvalio se Ministarstvu unutrašnjih poslova na pomoći u organiziciji utakmice protiv Galatasaraja u Ligi šampiona.

Duel između dva tima prvobitno je trebalo da se odigra 21. novembra prošle godine, ali je odložen zbog dešavanja u Istanbulu na košarkaškoj utakmici između Galatasaraja i Crvene zvezde kada je ubijen navijač Marko Ivković. Meč je odigran tek u subotu 17. januara, a Partizan je slavio sa 10:7

Potom doneta je odluka da se meč igra pred praznim tribinama, ali je MUP na kraju dozvolio da navijači prisustvuju na bazenu Sportskog centra na Banjici.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Utakmica protiv Galatasaraja uspešno je organizovana i zbog toga se zahvaljujemo MUP-u, koje je angažovanjem svih jedinica pomoglo u obezbeđivanju uslova za bezbednost svih učesnika sportskog događaja.

- Posebno se zahvaljujemo publici koja se odazvala pozivu kluba kako bi napunila tribine i koretknim, sportskim i fer navijanjem značajno pomogla da se pobedi u značajnoj utakmici - navodi se u saopštenju crno-belih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Partizan se takođe zahvalio zaposlenima u klubu, službi obezbeđenja i predstavnicima medija koji su učestvovali u organizaciji utakmice.

Vaterpolisti Partizana zabeležili su prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona, pošto su juče savladali Galatasaraj sa 10:7 u odloženom meču prvog kola.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA