Evo koje kvote za šampiona su ispratile Partizan i Zvezdu na pripreme (FOTO)

S obzirom na to da crno-beli imaju šest poena viška otuda i ne čudi da su, prema kladionicama, apsolutni favoriti da osvoje titulu

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana otputovali su na pripreme za nastavak sezone u JSL. Dok je aktuelni šampion u Sloveniju stigao 19. januara, komšije s druge strane Topčiderskog brda su put Turske krenuli dan kasnije.

Šest bodova viška daje Partizanu pravo da se više nada osvajanju titule na proleće, a slično misle i svetske kladionice koje su različitim kvotama ''ispratili'' večite rivale na pripreme.

Na uloženih 100 dinara dobićete 135, odnosno kvota 1.35, ukoliko mislite da će Partizan osvojiti titulu, dok je za Zvezdinu odbranu titule kvota, možemo slobodno da kažemo, velikih 2.75.

Iako ih kladionice smatraju za autsajdere u borbi za titulu sa Partizanom, to ne znači da su se prvotimci Crvene zvezde unapred predali.

- Trudiću se da, kao i uvek, svojim iskustvom pomognem ekipi u pohodu na naše ciljeve, a oni su poznati. Nadam se da ćemo svi zdravi završiti pripreme, a onda u prvenstvu učiniti sve što je u našoj moći da zabeležimo što više pobeda - istakao je Savo Pavićević po dolasku u Terme Čatež.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Crveno-beli ostaju u Sloveniji deset dana i to prilikom odigraće tri prijateljske utakmice. Najpre će 21. januara protivnik biti Tolmin, tri dana kasnije Ankaran, i 27. januara snage će odmeriti protiv Kopra.

S druge strane Partizan će u Beleku ostati do 31. januara kada se kratko vraća u Beograd. U tom periodu će odigrati, takođe, tri pripremne utakmice. Najpre 23. januara sa Dinamom iz Moskve, zatim 27. sa Cirihom, a dva dana kasnije protivnik će biti bečka Austrija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    20. januar 2015 | 20:24

    Pa nisu kladionice bas toliko naivne da gledaju samo 6 bodova razlike! Ima tu mnogo sta zbog cega je partizan apsolutni favorit. Igracki kadar na primer. Situacija u klubu. Bankovni racun. Strucni stab. Omladinski pogon itd...itd... Partizan je trenutno za zvezdu gigant!

  • Partizan u srcu

    20. januar 2015 | 19:36

    SVI VIDE PARTIZAN NA CELU DO KRAJA SEZONE SAMO ZVEZDA NE VIDI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA