Atletski savez Srbije potpisao saradnju sa italijanskom federacijom!

Ovaj ugovor će Srbiji zaista mnogo značiti. Želja Italijana da potpišu sporazum sa nama znači da imamo jako bitnu reputaciju u gradovima Evrope, kao i u samom svetu, rekao je sekretar ASS Slobodan Branković

  • 0

U sredu je u glavnom gradu Italije potpisan sporazumni ugovor između Atletskog saveza Srbije i Italijanske atletske federacije.

Potpisivanju ugovoru prisustvovali su generalni sekretar Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković, srpski reprezentativac Goran Nava, predsednik Italijanske atletske federacije Alfio Giomi, generalni sekretar Fabio Pagliara, selektor Massimo Magnani, i vođa odeljenja za međunarodne odnose Roberta Russo.

- Plan je da se organizuju zajedničke pripreme, kao i razna takmičenja i mitinzi. Ovaj ugovor će Srbiji zaista mnogo značiti. Želja Italijana da potpišu sporazum sa nama znači da imamo jako bitnu reputaciju u gradovima Evrope, kao i u samom svetu - rekao je Branković.

Posle ugovora sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima ovo je drugi sporazum koji će nam omogućiti da još više razvijemo atletiku i poboljšamo njene uslove.

Foto: ass.rs Foto: ass.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA