Anderleht želi defanzivca Partizana i odmah daje 1,5 miliona evra!

Belgijanci su žestoko zagrizli za Lazara Ćirkovića i već su poslali konkretnu ponudu u Humsku, odakle se još nisu izjasnili da li pristaju ili ne

  • 2

Odjeknulo je u Humskoj pre tri dana i to potpuno neočekivano da je zateklo i same čelnike Partizana. Anderleht je poslao konkretnu ponudu od 1,5 miliona evra za talentovanog Lazara Ćirkovića.

Očekivali su crno-beli rukovodioci da bi mogla da stigne ponuda za neke igrače, ali ovo je i njih iznenadilo i to toliko da nisu znali šta da odgovore Belgijancima, pa nisu ni poslali zvaničan odgovor. Jedan od razloga za to je i ono što se šuška u javnosti da se sportski direktor Ljubiša Timbaković i trener Marko Nikolić tome žestoko protive, dok bi ostali hteli da uzmu novac.

U svakom slučaju o svemu tome znaće se mnogo više u petak posle sednice uprave koju je zakazao predsednik Zoran Popović. Tada će verovatno jedna od tema biti i prodaja perspektivnog defanzivca koji nije upoznat sa time da ga Belgijanci žele.

- Ne znam ništa o tome. Sad tek prvi put čujem. Nije me niko zvao ili najavio takvu stvar - rekao je Ćirković negirajući da ga je menadžer Ranko Stojić obavestio o bilo čemu u vezi sa konkretnom ponudom.

partizan.rs partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DrVeljko

    23. januar 2015 | 12:55

    Prodajte im Voju za 500.000€ (iako je slobodan igrač) možda nam prodje

  • Dragomir

    23. januar 2015 | 10:04

    Tacno sam znao, nikoga nece dovesti , Cirkovic ce otici a Voja ostati .....tuga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA