NIKOLIĆ: Sebični Šaponjić, da je dao gol oprostio bih mu šut!

Dinamo je dao sve, a mi smo promašili mnogo. Igrali smo sa dva pomešana tima, ali se videlo da ne možemo da skrpimo odbranu. Praktično je i nemamo, rekao je trener Partizana

  • 10

Trener fudbalera Partizana, Marko Nikolić, rekao je posle poraza svog tima od Dinama iz Moskve sa 4:1 da je utakmica bila jako čudna...

Nikolić takođe nije bio zadovoljan ni igrom svojih igrača

- Čudna utakmica, od početka do kraja, od kašnjenja pola sata zbog arbitara, zatim sudije koje na sve liče osim na sudije, samog toka utakmice. Dinamo je dao sve, a mi smo promašili mnogo. Igrali smo sa dva pomešana tima, ali se videlo da ne možemo da skrpimo odbranu. Praktično je i nemamo – rekao je Nikolić.

On se osvrnuo i na igru mladog Šaponjića koji je promašio šut a mogao je da doda loptu saigraču u boljoj prilici.

Printskrin: Youtube/Dynamo Moscow FC Printskrin: Youtube/Dynamo Moscow FC

- Nisam do kraja zadovoljan njegovom igrom. Pokazao je sebičnost u jednoj situaciji koju igrač koji tek ulazi u tim, ne može sebi da dozvoli, odnosno kad može da asistira saigraču koji ulazi u gol, on je izabrao rešenje da šutira i pogodio je stativu. To se prašta samo ako da gol, a pošto nije dao gol, ne prašta se - rekao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    23. januar 2015 | 23:42

    G.Nikoliću ako ste i malo fudbalski pedagog ne možete mladom igraču koji je željan dokazivanja i golova prišiti da je sebičan. Pre bi se za Vas moglo reći da ste sebični zbog male minutaže koju ste mu dali u jesenjem delu prvenstva,dok ste recimo prema Luki bili izdašni.Pogledajte samo koliko je Škuletić u prvenstvu promašio šansi pa nijednom niste rekli da je sebičan.

  • Migas

    24. januar 2015 | 07:51

    Slusaj ti hodjak nediraj decka on je veliki potencijal radi posteno inace ce ti brzo stigne zamena skuletic Dao 21gol a promasio63zicera ti boljeg gol igraca nemas od saponjica dasi njemu Dao sansu kao skuleticu on bi imo 35golova dati a cena bi mu bila15000000e pusti te klanove ti imas tvoje igrace iz rada i snjima si u dilu odjebi bre!!!!

  • ARSA

    24. januar 2015 | 12:10

    SRAM DA TE BUDE TI SI NEKI PEDAGOG KAKO TE NIJE SRAMOTA DA PREBACUJES LOPTU NA MALOG SAPONJICA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA