TERZIĆ O JOVOVIĆU: Neće niko da ucenjuje Zvezdu!

Alfa i omega kluba iz Ljutice Bogdana poručuje da se čeka rasplet u pregovorima sa Sutjeskom

  • 6

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da klub neće po svaku cenu pristati na uslove sa Sutjeskom kada je u pitanju transfer Vladimira Jovovića.

Igrač je u 15 sati trebalo da potpiše troipogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je on, prema rečima poslovnog direktora Stefana Pantovića, odložen jer nisu utanačeni još neki detalji sa njegovim bivšim klubom Sutjeskom.

- Došlo je do zastoja u pregovorima sa Sutjeskom. Vladimir je u Beogradu, čeka rasplet, ali mi ne nećemo da prihvatimo dogovor po bilo koju cenu. Nadam se pozitivnom raspletu, videćemo danas-sutra - objasnio je Terzić za "Novosti"..

Ističući da Zvezda ima veoma dobar igrački kadar i da na pripremama pruža vrlo dobre partije, osvrnuo se Terzić i na činjenicu da je Rade Krunić potpisao za Vojvodinu.

- Već 15 dana nisam pominjao Krunića jer Zvezda ne pristaje na ucene, a i ne znam gde bismo s njim. Imamo osam vezista, pritom Vukan Savićević igra sjajno. Donji Srem očekuje 300.000, Verona ima predugovor, postoje i ljudi koji su investirali lični novac, igrač je 100 odsto menadžerov i u tu priču nismo hteli da ulazimo - zaključio je Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    24. januar 2015 | 23:50

    Bila je dno I bez terzica, a sa njim je zvezda postala pravi seoski klub!

  • isus

    25. januar 2015 | 05:53

    Ovo je ocigledan primer da ne radi za Klub nego za sebe,mislim na G.Terzica!Delije sta cekate

  • Proka

    25. januar 2015 | 07:33

    Dinamo iz Zagreba prodaje Brozovića u Inter za sedam miliona evra, a Zvezda ne može da realizuje transfer ovog Jovovića od sto hiljada evra...zapelo u koju hiljadu evra. Dinamo, konstantno igra u LŠ ili LE, i dobija silnu lovu samim učešćem. Zvezde nema u ovim ligama, pa skoro deceniju...a sa ovakvim rukovodiocima, igračkim kadrom, silnim dugovima...proćiće bar još decenija dok ne uspe...ko preživi,pričaće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA