LOMI SE IZMEĐU IRINE I JARE: Evo zašto je Ronaldo udarao igrače i dobio crveni! (VIDEO)

Najbolji fudbaler sveta šokirao je planetu svojim ponašanjem na meču protiv Kordobe, a mnogi spekulišu da su ljubavni problemi razlog za takve njegove reakcije

  • 3

Kristijano Ronaldo je pogubio živce na utakmici protiv Kordobe i to je jasno pokazao udarivši ne jednog, nego dvojicu igrača zbog čega mu verovatno sledi duža suspenzija.

I dok se svi bave time šta je navelo Portugalca da reaguje tako na ovom meču, a onda još i da provocira publiku dok izlazi sa terena, kao jedan od razloga figurira i to da su u pitanju ljubavni jadi, odnosno, problemi sa kojima se nedavno susreo na emotivnom planu.

Dobro je poznato da je najbolji fudbaler sveta pre 10-15 dana prekinuo svoju vezu sa atraktivnom ruskom manekenkom, a svetski mediji su ga odmah spojili sa još jednom devojkom iz zemalja bivšeg SSSR, ukrajinkom Jarom Kmidan.

Navodno Portugalac je i pre zvaničnog raskida uplovio u ljubavne vode sa zgodnim modelom, ali ono što je svima zapalo za oko jeste to koliko ona fizički liči na Irinu, što je samo jedan znak toga da vedeta madridskog Reala možda u drugim ženama traži svoju sada bivšu ljubav i da je nije preboleo.

Printskrin: BeachBunnySwimwear Printskrin: BeachBunnySwimwear

Upravo ta rastrzanost između nove i stare devojke je možda i naterala Ronalda da "pukne" u duelu sa Kordobom i iskali bes na protivničkim igračima, jer malo ko veruje da su ga njihovi potezi toliko iznervirali da je tako morao da odreaguje, kada se zna da je već godinama unazad on glavna meta protivničkih startova i oštre igre i da je verovatno oguglao na to.

Možda još jedan razlog za njegovo nezadovoljstvo i gnev leži u tome, što je samo nedelju dana posle prekida njegove i Irinine veze u medijima izašla informacija da je atraktivna Ruskinja utehu pronašla u holivudskom glumcu Dvejnu Džonsonu "Roku", sa kojim je snimala film "Herkul".

Foto: Profimedia/Insight Media Foto: Profimedia/Insight Media

U svakom slučaju, šta god da je razlog čini se da će pauza itekako prijati portugalskom igraču da malo ohladi glavu i donese neke važne odluke.

Foto: AP/Tanjug, Instagram/kh_yara Foto: AP/Tanjug, Instagram/kh_yara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA