Ovako je izgledao nezapamćeni preokret Votforda iz ugla srpskog trenera! (VIDEO)

Srpski trener je objasnio šta je rekao igračima u poluvremenu, kada su od 0:2 stigli do 7:2

  • 4

Engleska ne pamti kada je poslednji put videla takvu rapsodiju jednog tima u drugom poluvremenu i takav preokret kao onaj koji su napravili igrači Votforda pod palicom Slaviše Jokanovića. Tim koji je gubio 2:0 na poluvremenu od Blekpula na kraju je pobedio sa 7:2.

Ni najstariji statističari na Ostrvu se ne sećaju kada je neki tim uspeo za poluvreme da postigne sedam golova, a ni sam trener Votforda nema baš logično objašnjenje za partiju svojih izabranika u drugom poluvremenu, ali ljude najviše zanima kakav je govor održao igračima u svlačionici tokom pauze.

- Bilo je zaista neobično, i rezultat 7:2 pogotovo što je došao posle minusa. Neverovatno! Iznenađenje za sve! Mislite da sam mađioničar? Dovoljna je bila jedna rečenica igračima: Sad zapnite, daćete im sedam komada! Mala šala velikih mađioničara - našalio se malo na svoj račun Jokanović i onda se uozbiljio.

- Rekao sam im da ono što igramo ne liči ni na šta i da pokušamo da igramo fudbal, kao na treninzima. Rekao sam im: Ma, igrajte fudbal, pa šta nam Bog da! Uz to sam izvršio i jednu izmenu i došao je rezultat - pojasnio je srpski stručnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    26. januar 2015 | 13:36

    Кладионице......

  • Aca

    26. januar 2015 | 11:12

    Nekog će na kraju da uhapse zbog nameštanja tezultata...

  • Konstantin

    26. januar 2015 | 11:12

    Ne treba se vraćati mnogo unazad.Midlsboro je pre desetak godina,vodio protiv M.Utd-a sa 1:0 na poluvremenu,a završilo se 1:7 za Mančester.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA