Svetski prvak i olimpijski vicešampion spremaju najbržeg srpskog preponaša!

Milan Ristić će preskočiti sezonu u dvorani kako bi trenirao sa Dejvidom Oliverom i Džejsonom RIčardsonom i u što boljoj kondiciji dočekao letnju sezonu

  • 0
Foto: ASS Foto: ASS

Srpski atletičar i naš najbrži preponaš Milan Ristić prošle godine je diplomirao na fakultetu u SAD i sad je spreman da se još više posveti atletici. On će trenirati zajedno sa prvakom planete na 110 metara prepone Dejvidom Oliverom i olimpijskim vicešampionom Džejsonom Ričardsonom.

- Pripreme sam radio dok je Mihail Dudaš bio u Kaliforniji i to je prošlo odlično. Ove nedelje se selim na Floridu gde su vremenski uslovi odlični za trening i gde cu početi saradnju sa Bruksom Džonsonom. Tamo ću trenirati sa Dejvidom Oliverom, Džejsonom Ričardsonom i Dvajtom Tomasom što će biti odlična grupa za trening. Ovi momci trce od 12.89-13.15 na 110m prepone, tako da će biti zanimljivo raditi sa njima i sa novim trenerom - kaže Ristić.

Reprezentativac Srbije na 110m prepone odlučio je da ove godine neće trčati sezonu u dvorani, jer trenutno radi na prelazu sa 8 na 7 koraka do prve prepone, a to zahteva vreme i rad.

- Ove godine rezultat na koji ciljamo je između 13.30-13.50, rezultat nije neostvariv što je pokazalo vreme koje sam trčao prošle sezone u hali.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ristićeva sezona napolju 2014. godine bila je dosta nestabilna zbog povreda koje su ga pratile. Ove godine se posvećuje letnjoj sezoni i s obzirom da počinje rad sa novim trenerom, nada se ostvarenom cilju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA