PREDRAG LUKA: Ne navijaju svi Romi za Zvezdu, moja porodica voli Partizan (VIDEO)

Ofanzivni fudbaler crno-belih istakao da je u Humsku došao zbog oca koji je veliki partizanovac

  • 6

Nakon napornih treninga u Beleku, fudbaler Partizana Predrga Luka našao je vremena da porazgovara i sa novinarima koji prate crno-bele na pripremama i tom prilikom je dao veoma zanimljivu izjavu.

Naime, krilni igrač Partizana je govorio o svojoj porodici gde je priznao da mu je otac veliki navijač crno-belih i da nije istina da svi Romi navijaju za Crvenu zvezdu.

- Moj otac i brat odmalena navijaju za Partizan. Pre dolaska u Partizan imao sam dosta ponuda, ali sam se odlučio da dođem u klub koji volim. Svi kažu ako si Rom da navijaš za Zvezdu. To nije tačno. Ima dosta partizanovaca u mojoj ulici u Požarevcu koji odmalena navijaju za Partizan - rekao je Luka i dodao:

- To sam i ne mogu da promenim. Iskreno da kažem dok sam bio u Radu, sa navijačima sam imao odličan odnos. Grobari su još bolji tako da imam punu njihovu podršku i nadam se da ću im vratiti na drugi način.

Luka je istakao i da njegova dva sina već treniraju fudbal i da ih odlikuje brzina. Za starijeg Todora je istakao da mu mnogi predviđaju dobru fudbalsku karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 101

    26. januar 2015 | 16:32

    Ništa ne treba da menjaš ! Ako si Rom ne znači da si gori čovek od mene i drugih koji to nisu . Respekt !

  • Lazar

    26. januar 2015 | 21:26

    Ja sam Zvezdas, ovaj Luka je sjajan momak. obozavam ga zato sto se ponosi sto je rom..a ne kao ovi "pevaci i pevaljke" kao stides se da priznaju

  • Vučko

    26. januar 2015 | 20:46

    Mi smo cigani najjaci smo najjaci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA