DEČAČKI SAN! Murić se slikao sa svojim idolom, srpskom legendom i velikim Partizanovcem! (FOTO)

Slovenački reprezentativac je od malena želeo da se slika sa srpskim košarkaškim divom, a kada je došao u Beograd ostvario je svoj dečački san

  • 8

Košarkaš Partizana Edo Murić imao je dve želje u svojoj karijeri. Da obuče dres crno-belih i da se slika sa svojim idolom, legendarnim srpskim košarkašem.

Obe želje ostvario je prošle i ove godine. Prešao je u Partizan letos, a sada je uspeo i da se slika sa svojim idolom, legendarnim srpskim košarkašem.

Kao što vidite iz slike u pitanju je Dejan Bodiroga.

- Dok sam pravio svoje prve košarkarške korake, mnogo sam voleo da gledam i uživam dok je Bodiroga igrao. Kupovao sam i patike od AND1 samo jer je bio njegov autogram gore, a i uvek sam imao želju da se jednog dana slikam sa njim.

- Prošlo je mnogo vremena ali eto danas smo se napokon sreli i nisam propustio prilike  - napisao je Murić na svom Fejsbuk profilu.

Foto: Fejsbuk/Edo Murić Foto: Fejsbuk/Edo Murić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    28. januar 2015 | 19:22

    LEGENDE-VOJNICI NAJVECEG I JEDINSTVENOG KLUBA S NEPONOVLJIVOM ISTORIJOM-PARTIZAN-MAGIJA KOJA CE VECNO TRAJATI !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • mix

    28. januar 2015 | 20:35

    OK, veliki partizanovac DA, ali nikad nije igrao za sveti klub pa ga ne mozemo smatrati nasom legendom. Bodiroga je sam po sebi velika legenda i zbog toga i ima veliko postovanje svih,pa i partizanovaca posebno jer pripada toj sorti. Exe!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA