Figa za predsednika FIFA podržale dve bivše zemlje SFRJ!

Proslavljeni fudbaler objavio koje države su mu dale glas i podržale kandidaturu za prvog čoveka FIFA

  • 1

Bivša portugalska fudbalska zvezda Luis Figo objavio je imena zemalja koje su podržale njegovu kandidaturu za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

 

Nekadašnjeg igrača Barselone i Reala podržali su Danska, Luksemburg, Makedonija, Crna Gora i Poljska, a podršku je dobio i od Portugalije.

 

Aktuelni prvi čovek FIFA Sep Blater, koji se kandiodiovao za svoj peti mandat, nije objavio imena zemalja koje su ga podržale na izborima 29. maja u Cirihu.

 

Figovu kandidaturu podržao je i njegov nekadašnji saigrač Raul. On smatra da je njegov bivši saigrač iz Reala u stanju da donese mnogo toga dobrog svetskoj fudbalskoj organizaciji.

 

- On je igrač sa bogatom karijerom i iskustvom. Figo može da koristi fudbalu, siguran sam da bi doneo nove ideje i njegova kandidatura je dobra vest. Ja sam za njega - rekao je Raul.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lovic g 8

    31. januar 2015 | 09:37

    Можда га ФСС не подржава, али ја сигурно ДА. Велики спортиста , велики човек. Увек пристојног понашања за разлику од многих ту звезда , па и његових неких земљака.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA