PORNO FOTKE SRPSKOG FUDBALERA: Bivši reprezentativac k'o od majke rođen na Instagramu! (FOTO)

Na društvenim mrežama pojavile su se potpuno nage fotografije nekadašnjeg omladinskog i mladog reprezentativca Srbije

  • 2
Foto: Imgur Foto: Imgur

Srpska sportska javnost je ostala šokirana nakon što su na internetu procurile nage fotografije Milana Rodića, mladog srpskog fudbalera koji igra za Zenit.

Na društvenoj mreži Instagram se pojavio privatan i zatovren profil pod imenom nekadašnjeg igrača OFK Beograda na kome su obajvljene njegove slika na kojima je on "kao od majke rođen" ili narodski rečeno "pokazao sve što ima u radnji".

Za sada još uvek nije poznato da li je ovo njegov pravi profil i da li je zaista nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije objavio svoje provokativne fotografije i zapalio društvene mreže, ili je u pitanju neko drugi pod njegovim imenom to učinio.

U javnosti se spekuliše da bi ovo mogla i da bude osveta njegove bivše devojke.

Foto: Imgur Foto: Imgur

Inače, Rodić je ponikao u OFK Beogradu i vrlo brzo skrenuo pažnju na sebe svojim odličnim igrama, a za njegove usluge su se interesovali Crvena zvezda i Partizan, međutim, on je na opšte iznenađenje 2013. godine otišao u Sankt Peterburg, na izričito insistiranje tadašnjeg trenera Zenita Lučana Spaletija.

Foto: Imgur Foto: Imgur

U početku je dobijao šansu, ali je kasnije u žestokoj konkurenciji morao da se zadovolji mestom na klupi, a zbog toga je proveo i šest meseci na pozajmici u NIžnjem Novgorodu.

Foto: Imgur Foto: Imgur

Prethodnog leta se pominjala mogućnost da bi mogao da dođe na pozajmicu u Zvezdu, ali od toga ništa nije bilo, pa je ostao u Zenitu.

Foto: Imgur Foto: Imgur

EKSPLICITNE NJEGOVE FOTOGRAFIJE MOŽETE POGLEDATI OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA