Čuveni Bezbi kao da je zdravicom u Beogradu predvideo crnu noć Junajteda!

Noć pred Minhensku tragediju, menadžer Crvenih đavola održao zdravicu u jednom beogradskom lokalu koju je počeo rečenicom ''Ovo putovanje je za nas puno iznenađenja''

  • 0

Kada je legendarni menadžer Mančester junajteda Mat Bezbi držao zdravicu, posle remija sa Crvenom zvezdom u Beogradu (3:3), ni slutio nije da će njegove reči dobiti na težini samo 24 sata nakon što su izgovorene.

Druženje u jednom beogradskom lokalu, gde engelski fudbaleri nisu skidali osmeh sa lica i gde su okupirali Dragoslava Šekularca, tapšući ga po ramenima, prekinula je zdravica predsednika Zvezde Dušana Blagojevića, a zatim i pomenutim govorom Bezbija.

- Ovo putovanje je za nas puno iznenađenja. Ona su počela od trenutka kada smo se spustili na vašu zemlju. Nismo očekivali da ćemo i ovde dočekati maglu, kao i kod nas. Sutradan nas je dočekalo sunce. Otišli smo da vidimo teren, očekivajući sneg i led, a tamo blato - rekao je Bezbi tada i dodao:

- Lako smo poveli sa 3:0 i tada mi pade na pamet ''Bezbi, pa ti ćeš najzad drugo poluvreme jedne utakmice posmatrati mirno, pušeći lulu i uživajući''. Zaista sam zapalio lulu i uživao. Kod drugog gola Zvezde prestao sam da pušim i počeo da zebem.

Legendarni Bezbi se zatim vratio na reči potpredsednika Blagojevića koji je prepričavao uzdah 50.000 ljudi u momentu kada je jedan igrač Zvezde promašio izglednu priliku.

- Gospodine predsedniče niste dobro razumeli onaj uzdah. To je bio moj uzdah olakšanja kada je vezni igrač promašio gol - istakao je Bezbi, a zatim izgovorio rečenicu koja i danas može da izazove suzu:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Budite sigurni, gospodine predsedniče, da će ova vaza koju ste nam dali zauzeti počasno mesto među Mančesterovim trofejima.

Vaza nikada nije stigla do Mančestera. Ostala je u Minhenu, razbijena u paramparčad.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA