Partizan dobio pare za Škuletića i izvukao se iz blokade!

Odmah po prispeću 3.200.000 evra koje su uplatili Rusi, crno-beli su iskoristili 700.000 kako bi odblokirali klupski račun posle više od četiri meseca

  • 1

U Partizanu se konačno lakše diše! Crno-beli su uspeli da oblokiraju klupski račun i sada mogu da slobodno da obavljaju poslovne transakcije i to zahvaljujući novcu koji su dobili od prodaje Petra Škuletića Lokomotivi iz Moskve.

Rusi su u toku četvrtka uplatili sav iznos od 3.200.000 evra vicešampionu Srbije na ime obeštećenja (800.000 evra je otišlo menadžeru fudbalera), što je isposlovano prilikom pregovora, a od te sume je odmah oko 700.000 evra uplaćeno na ime duga zbog koga je klupski račun bio blokiran, saznaje "Sport".

Tako je posle skoro četiri i po meseca skinuta blokada koja je umnogome otežavala ionako tešku situaciju u klubu, a ovime je omogućeno da se bar deo nagomilanih obaveza izmiri. Od preostalog novca najavljeno je da će 1,6 miliona evra otići na plaćanje poreskog duga koji još nije izmiren.

Sve što bude posle toga preostalo otići će na poboljšanje infrastrukture i servisiranja kluba.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA