Paparaci snimili: Evo kako su se izblamirale zvezde Real Madrida! (VIDEO)

Serhio Ramos i Hese Rodrigez će biti u problemu, pošto su novinari zabeležili snimak koji dokazuje da su prekršili klupsku disciplinu

  • 0

Igrači Real Madrida, Serhio Ramos i Hese Rodrigez, uhvaćeni su od strane paparaca u kršenju klupske discipline, jer su se u noćnom provodu zadržali do ranih jutarnjih sati i to kada su već odavno morali da budu u karantinu zbog prvenstvene utakmice.

Samo što se slegla prašina posle burne proslave rođendana Kristijana Ronalda, o kojoj su mediji danima pisali, novo rođendansko slavlje igrača Reala, moglo bi da dovede u probleme defanzivca i napadača Madriđana.

Oni su bili u jednom restoranu, u kome je Pepe slavio rođendan. Pripadnici "sedme sile" su ubrzo saznali za žurku i spremno su čekali nekog od Realovih zvezda da se pojavi na izlaznim vratima.

Ramos i Hese su se zadržali u provodu duže od ostalih. U 4:42 po ponoći su pokušali da pobegnu novinarima, pa ih je ispred restorana čekao spreman automobil. Oni su trkom došli do vozila, ali je to bilo dovoljno paparacima da ih snime u kompromitujućim aktivnostima.

S obzirom na to da španski velikan vodi strogu disciplinu kada je u pitanju ponašanje njihovih igrača, fudbaleri koji su se provodili u vreme kada treba da spavaju, mogu očekivati ozbiljne kazne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA