Skaut bundesligaša stiže u Jagodinu samo zbog važnog Zvezdinog igrača!

Nemački prvoligaš je od pre nekoliko meseci bacio oko na mladog vezistu

  • 1

Borusija Menhengladbah već neko vreme prati talentovanog fudbalera Crvene zvezde, Mihaila Ristića, a skauti nemačkog kluba uživo će se uveriti u njegove kvalitete na utakmici sa Jagodinom (nedelja, 15.00).

Nemački prvoligaš je od pre nekoliko meseci bacio oko na mladog vezistu, a predstavnik kluba će biti u Jagodini kako bi se lično uverio u ogroman talenat koji Ristić poseduje.

Prema saznanjima "Sporta" planira se da šef skauting službe Menhengladbaha drugi put dođe sledećeg vikenda kada Zvezda na Marakani dočekuje Vojvodinu.

Foto:crvenazvezdafk Foto:crvenazvezdafk

Ristić je pažnju na sebe skrenuo sjajnim igrama u omladinskoj selekciji crveno-belih koju je predvodio kao kapiten, a od ove sezone je promovisan u prvi tim i u kratkom roku se adaptirao na seniorski fudbal.

Postao je važan šraf u  selekciji Nenada Lalatovića, pa nije čudno što je privukao pažnju velikana iz Nemačke.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija Uprave na moguću ponudu Menhengladbaha, jer odavno nije dobila obeštećenje za nekog igrača.

OTKRIVAMO! Zašto Zvezda ne može nikoga da proda?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. mart 2015 | 09:17

    Jeste, da vide kako ce mali igrat protiv ozbiljnog kluba kakav je Jagodina. A zna se vec godinama kako je to neizvesno gostovanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA