Matić dobija novi ugovor i zarađivaće 424 prosečne srpske plate nedeljno!

"Plavci" su svesni da se mnogi interesuju za njihovog možda i najvažnijeg igrača i zato žele da se obezbede za svaki slučaj

  • 13

Nemanja Matić je prioritet Čelsija! Srpski reprezentativac je možda najvažniji šraf u mašineriji Žozea Murinja koja gazi protivnike u Premijer ligi, a koliko im je stalo govori i podrška koju je dobio posle suspenzije i crvenog kartona koji je zaradio u duelu sa Barnlijem. Zato i ne čudi što su žele da posle samo godinu dana produže ugovor sa njim.

Prema mišljenjima mnogih stručnjaka najbolji zadnji vezni na svetu je na meti mnogih klubova i zato "plavci" žele da se obezbede za slučaj da dobije neku primamljivu ponudu i da ga izgube. Stoga, su odlučili da mu ponude novi i mnogo veći ugovor čime bi postao jedan od najplaćenijih igrača u timu.

Rukovodioci sa "Stamford bridža" i trener Žoze Murinjo koji ne štedi pohvale na račun Srbina spremni su da mu ponude platu od 100.000 funti nedeljno, što je za 30.000 više od one koju ima sada.

Matić će po novom ugovoru nedeljno zarađivati čak 424 prosečne srpske plate, koja za januar ove godine prema podacima Republičkog zavoda za statistiku iznosi 39.285 dinara što je 236 funti mesečno.

U slučaju da prihvati poboljšanje ugovora stao bi u isti rang sa zvezdama tima Terijem, Fabregasom, Azarom i Dijegom Koštom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Matić je ove sezone odigrao 36 utakmica u svim takmičenjima i tri puta se upisao u strelce, ali je njegov doprinos u razgranji protivničkih napada i počecima ataka Čelsija nemerljiv.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mano Negra

    1. mart 2015 | 16:32

    Potpuno zasluzeno,ali slozicete se da su to nenormalni iznosi.To sto fudbaleri rade je potpuno precenjeno i vodi u nevidjene razmere klasnih razlika

  • Cox

    1. mart 2015 | 15:54

    Decko je zasluzio, iskljucivo svojim radom.

  • Dragan

    1. mart 2015 | 14:57

    Zasluzio...Igracina....Klasa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA