Ovo su 4 najbolje koreografije navijača prethodnog vikenda! (VIDEO)

Često smo svedoci koliko daleko su navijači spremni da idu u iskazivanju ljubavi prema klubu. Četiri sjajna primera videli smo nedavno...

  • 0

Svakodnevno svet obilaze slike nemilih scena i nereda koje nam "navijači" i huligani serviraju. Ipak, za vikend smo bili svedoci primera kako se svoj klub neizmerno voli. Fantastične predstave viđene su u Nemačkoj, Poljskoj, Švajcarskoj i Tunisu.

1. Na meču Bundeslige protiv Kelna, bavarski gigant je proslavio 115. rodjendan, a navijači Bajerna su spektakularnom koreografijom ovekovečili jubilej.

Zašto su navijači Bajerna za rođendan napravili koreografiju drveta? (VIDEO)

2. Navijači varšavske Legije ne prestaju da oduševljavaju svet. Pre početka ligaškog susreta, razvili su ogromnu zastavu na kojoj je bio vuk i ispod njega rečenica "U mraku noći, u tami šume, čuli su zov otadžbine". Fudbaleri su na krilima sjajnih navijača pobedili Podbeskidzie sa 3:0.

3. Bazel je trijumfovao nad Vaduzom minimalnim rezultatom, ali će posao koji su odradili fudbaleri biti brzo zaboravljen, jer su navijači bili u prvom planu.

4. Derbi fudbalskog šampionata Tunisa odigrali su Klub Afrika i Etuel de Sahel, a pristalice domaćina priredili su koreografiju koja je obišla svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA