PRESLATKO: Pogledajte gde je završio Čelsijev pehar posle osvajanja Liga kupa! (FOTO)

Uvek je za čuvanje trofeja zadužen neko od igrača, ali ovog puta su "plavci" preko Džona Terija pronašli specijalne čuvare koji se od pehara nisu odvajali čak ni na spavanju

  • 1

Fudbaleri Čelsija su osvojili prvi trofej u sezoni trijumfom u finalu Liga Kupa nad Totenhemom, a čini se da je ovaj pehar veoma mnogo značio i Žozeu Murinju i fudbalerima.

Uz to što je posvećen srpskom reprezentativcu Nemanji Matiću koji zbog suspenzije nije mogao da nastupi, dobro se videlo i po slavlju posle meča koje su upriličili koliko im je bilo stalo do pobede u finalu.

KO JE LUĐI: Bane ili Murinjo? (FOTO)

Ipak, posle svog tog slavlja i radovanja sigurno su se svi pitali gde je trofej završio, a sada je stigao odegovor i na to pitanje. Iako je običaj da je za čuvanje trofeja zadužen neko od mlađih igrača ili iz nekog posebnog razloga,  njega je kući poneo kapiten Džon Teri koji je jedan od zaslužnijih, jer je postigao vodeći gol.

SRBIJO, BUDI PONOSNA: Bane i Matić sa peharom na Vembliju! (FOTO)

Međutim, imao je iskusni defanzivac kome da ga preda na čuvanje preko noći, a to su njegovi sin i ćerka koji nisu želeli uopšte da se odvoje od trofeja, pa čak ni kada su spavali. Tako ih je Teri fotografisao u krevetu dok spavaju, a između njih stoji pehar namenjen pobedniku Liga kupa.

A photo posted by JT (@johnterry.26) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA