Divac prodao vilu u Los Anđelesu za 2,7 miliona dolara!

Predsednik OKS-a uspeo je da zaradi na ovom poslovnom pduhvatu pošto je istu nekretninu kupio pre deset godina za 2,5 miliona dolara

  • 4

Vlada Divca je baš krenulo u poslednje vreme, naročito na poslovnom planu. Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije je u utorak postao potpredsednik Sakramento Kingsa, a odlično je prošao i u privatnom biznisu pošto je uspeo da proda svoju velelepnu vilu u Los Anđelesu za 2,711,500 dolara.

Nekadašnji član Lejkersa i "kraljeva" je odlično prošao prilikom ove trgovine nekretninama pošto je pre deset godina kada se vratio među "jezerdžije" za ovu kuću u elitnom delu grada, Pasifik pelisejdsu, izdvojio 2,5 miliona dolara, a sada u vreme pada cena nekretninama uspeo da zaradi više od 200 hiljada dolara.

Ovaj objekat je veliki 400 kvadrata, ima pet odvojeni spavaćih soba sa pet kupatila, džakuzijem, kancelarijom i ostalim prostorijama, a u garažu mogu da stanu dva automobila, dok u dvorištu ispred kuće ima parking mesta za šest vozila. Kuća je uređena u skladu sa svetskim trendovima, a u dekoraciji je učestvovala njegova supruga Snežana.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Inače, on se na ovaj korak odlučio, jer ne provodi previše vremena u njoj, niti je koristi često pošto je trenutno uglavnom u Srbiji, gde obavljaju funkciju predsednika OKS, a neće mu biti potrebna ni sada kada se bude vratio u glavni grad Kalifornije, Sakramento.

On je još pre godinu dana izdao oglas da je vila sa pogledom na okean i okolna brda na prodaju i tražio 3,25 miliona dolara za nju, ali je ipak, morao da spusti cenu, dok ju je pre dve godine izdavao za 13.000 dolara mesečno što je uobičajena cena za taj deo Los Anđelesa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA