SJAJNA VEST! Kraljevčani mogu da kupe karte za Dejvis kup od četvrtka!

Jedna osoba može da kupi maksimalno dva kompleta, odnosno dve pojedinačne ulaznice

  • 8

Teniski savez Srbije saopštio je da će se u četvrtak, 5. marta, od osam sati ujutru na blagajni Hale sportova, prodavati karte za meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između reprezentacija Srbije i Hrvatske.

Karte će se prodavati po ceni od 5.000 dinara kada je u pitanju komplet za sva tri dana, dok će cene pojedinačnih ulaznica biti sledeće:

6. mart - 1.900 dinara,

7. mart - 1.200 dinara,

8. mart -1. 900 dinara.

Jedna osoba može da kupi maksimalno dva kompleta, odnosno dve pojedinačne ulaznice.

Podsetimo da je prošle nedelje izbio skandal zbog malverzacija sa kartama, koji je osudio i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Samim tim što je hiljade Kraljevčana uskraćeno da pokuša da kupi karte, u sredu je bio otvoren trening naše reprezentacije za javnost.

Foto: Tanjug/Saša Petrović Foto: Tanjug/Saša Petrović

Saopštenje TSS prenosimo u celosti:

"Zahvaljujući brzoj reakciji istražnih organa koji su ispitali sve navedene sporne momente kod distribucije i prodaje karata za Dejvis kup meč Srbija – Hrvatska u Kraljevu, zatim i konačnom saopštenju ministra policije Srbije da malvezacija i zloupotreba nije bilo, stavljena je tačka na dvodnevnu kampanju koja nije silazila sa naslovnih strana više medija u Srbiji.

Nažalost, bačena je senka na dvomesečno nadljudsko angažovanje svih struktura u gradu Kraljevu da se jedan ovakav događaj pripremi, na njihovu spremnost da ugoste najbolje igrače Srbije i Hrvatske, kao i da pokazu svetu da je grad sa okolinom zaslužio da ima ovakav spektakl.

Nemali broj ljudi je bio priveden na informativni razgovor, od ponedeljka do utorka uveče, ali treba konstatovati na kraju da su svi oni posle davanja izjava pusteni kući, obzirom da nije bilo nikakvih zloupotreba kod prodaje karata.

To se pre svega odnosi na predsednika TS Zapadne Srbije Predraga Petronijevića, koji je u dva-tri navrata bio na višesatnim informativnim razgovorima, ali je posle detaljne istrage oslobođen od svih sumnji.

Foto: TSS Foto: TSS

U saradnji sa TSS, grad Kraljevo je na opšte zadovoljstvo priveo sve pripreme kraju, što se organizatora tiče meč već može da počne, a opšta konstatacija je da je novoizgradđena hala sa svojim kapacitetom jednostavno nedovoljno velika da prihvati toliki broj gledalaca kada je jedan ovakav događaj u pitanju. Iz tog razloga došlo je i do problema u prodaji i distribuciji.

Treba napomenuti da je grad Kraljevo kao suorganizator po Ugovoru imao pravo na određen broj karata, koji je bio distribuiran prema kraljevačkim preduzećima i firmama, onako kako su stizale plaćene fakture, tako da je pogrešna konstatacija da su karte deljene besplatno.

Još jednom posebna zahvalnost Teniskog saveza Srbije čelnim ljudima grada Kraljevo, svakako gradonačelniku Tomislavu Iliću i načelniku Okruga Nebojši Simoviću, za sve sto je do sad učinjeno u pripremi organizacije za predstoječi meč Srbija - Hrvatska," zaključuje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serlok

    4. mart 2015 | 19:00

    I sta sad,sad kad se digla frka sad ima karata??? A sta je bilo u prvom planu da se uradi sa kartama,to nije bitno jel???

  • Fiona

    4. mart 2015 | 20:50

    Lepo,nije da nije.Ne bih da mračim,ali mene i dalje zanima koga su to pritisli da vrati "dodeljene"karte.Jer ovo mi sad liči na-evo malo radosti,za puj pike ne važi.

  • Crni Gruja

    4. mart 2015 | 21:02

    Naravno opet niko nije kriv... To samo može u Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA